سه شنبه, ۹ اردیبهشت(۲) ۱۴۰۴ / Tue, 29 Apr(4) 2025 /
           
فرصت امروز
معاون برنامه ریزی، نوآوری و هوشمندسازی وزارت صمت :

تدوین بسته حمایت ارزی برای شرکت های دانش بنیان و صنایع پیشرفته

3 ماه پیش ( 1403/10/10 )
نویسنده : علیرضا روغنیان  

«سعید شجاعی» گفت: یکی از مهمترین راهبردهای کشور برای توسعه صنعتی، توجه به ارتقای تحقیق و توسعه بزرگ مقیاس، و توسعه فناوری با دانش روز دنیا در بنگاه های صنعتی و معدنی و همچنین رشد شرکت های دانش بنیان است.

وی افزود: این فعالیت ها باید تقویت شوند و وزارت صمت نیز توان خود را برای حمایت و تقویت این شرکت ها به کار می بندد و به این موضوع در برنامه ریزی ها و اسناد توسعه صنعتی توجه خواهد داشت.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت اضافه کرد: از قبل نیز بسته حمایتی ویژه ای خصوصا در بخش تخصیص ارز برای شرکت های دانش بنیان و صنایع پیشرفته تدوین شده که در ساختار جدید کمیته ارزی وزارتخانه در سازمان توسعه تجارت که بر مبنای خرد جمعی تصمیم خواهد گرفت، پیگیری خواهد شد، تا عملیاتی شود.

تدوین بسته حمایت ارزی برای شرکت های دانش بنیان و صنایع پیشرفته

وی به تشکیل کمیته مشترک وزارت صنعت، معدن و تجارت با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اشاره کرد و یادآور شد: با تعاملات خوبی که با معاونت علمی برقرار شده است، مقرر شد کمیته ای مشترک بین دو دستگاه برای موضوعات مختص به شرکت های دانش بنیان بخش صنعت و معدن تشکیل شود و از طریق هم افزایی ابزارهای سیاستی در اختیار دو مجموعه، زمینه رشد هر چه بیشتر شرکت های دانش بنیان فراهم شود.

شجاعی با بیان اینکه این کمیته از طریق تعریف سیاست ها و برنامه های جدید، رفع موانع رشد شرکت های دانش بنیان متوسط و بزرگ مقیاس را پیگیری می کند، تصریح کرد: قانون حداکثر استفاده از توان تولیدی و خدماتی کشور و حمایت از کالای ایرانی ظرفیت بسیار خوبی برای محصولات فناورانه و شرکت های دانش بنیان دارد که البته باید تلاش شود تا اجرای آن، به خصوص تقویت هیات نظارت ذیل این قانون، به صورت کامل و جامع انجام شود.

وی در ادامه تاکید کرد: یکی از مهمترین سیاست های آتی وزارت صمت برای حوزه فناوری و دانش بنیان، تصویب و پیشبرد بند ث ماده 99 برنامه هفتم با همکاری با معاونت علمی و فناوری خواهد بود.

معاون وزیر صمت همچنین گفت: در این بند، وزارت صنعت، معدن و تجارت مکلف است اقدامات لازم جهت داخلی سازی حداقل هرسال ده درصد (۱۰%) از اقلام فناورانه راهبردی کشور را با بهره گیری از ظرفیت شرکت های دانش بنیان فراهم آورد.

در این جلسه اعضا هیات مدیره انجمن به تشریح دیدگاه ها و نقطه نظرات خود برای ارتقا و رشد شرکت های دانش بنیان صنعت و معدن پرداخته و موانع و مشکلات پیش روی رشد شرکتهای دانش بنیان متوسط مقیاس را بیان کردند.

گفتنی است: انجمن ملی شرکت های صنایع پیشرفته و دانش بنیان صنعت و معدن در سال 1401 با حضور بزرگترین شرکت های دانش بنیان فناور و صنایع پیشرفته (تولیدی و دارای پروانه بهره برداری) تاسیس شده است. این انجمن 45 شرکت های بزرگ این حوزه را در عضویت خود دارد.

از جمله مهمترین درخواست این شرکت ها، حذف رانت های غیر مولد و افزایش تعرفه واردات برای واردات کالاهای دانش بنیانی که تولید داخل دارند و همچنین اعمال کامل قانون حداکثر استفاده از توان تولید داخلی و اولویت تخصیص و تامین ارز برای واردات مواد اولیه شرکت های دانش بنیان است.

برچسب ها : اخبار امروز
لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/jAsBvfZ4
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
سفارش سئو سایتچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانلوازم یدکی تویوتاتولید کننده پالت پلاستیکیirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامضد یخ پارس سهندمشاور مالیاتیمشاوره منابع انسانیتخت خوابخرید PS5خرید سی پی کالاف دیوتی موبایلدفترچه یادداشت تبلیغاتیواردات از چیناکستریم VXخرید از چینخرید جم فری فایرتخت خواب دو نفرهویزای استارتاپ فنلاندکابینت و کمد دیواری اقساطیپالت پلاستیکیکارگاه مادر و کودکتاسیس کلینیک زیباییچوب پلاستماشین ظرفشویی بوشکوچینگ چیستهارد باکسدستگاه برش لیزرقیمت طلای آبشدهکامیونت فورسموزبلاگقرص لاغریقیمت امروز لوله گلخانه
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه