چهارشنبه, ۳ بهمن(۱۱) ۱۴۰۳ / Wed, 22 Jan(1) 2025 /
           
فرصت امروز

«بیل گیتس»، بنیان گذار مایکروسافت، با انتشار پست جدیدی در وبلاگش، کتابی معرفی کرده و درباره دوران کودکی خود و نگرانی هایی که در دنیای دیجیتال امروزی وجود دارد، صحبت کرده است. او می گوید اگر مانند بچه های امروزی بزرگ شده بود که معمولاً مشغول گوشی های هوشمند و شبکه های اجتماعی هستند، شاید اکنون میلیاردر موفقی نباشد.

رئیس سابق مایکروسافت در پست خود که با عنوان «بهای رشدکردن در فضای آنلاین» منتشر شده نوشته است:

«در سنین پایین، همیشه خودم را به چالش می کشیدم تا چیزی که به آن علاقه دارم یا کنجکاویم را جلب کرده، کشف کنم. وقتی احساس بی قراری یا بی حوصلگی می کردم یا به خاطر بدرفتاری دچار مشکل می شدم، در اتاقم ناپدید می شدم و اغلب چندین ساعت و بی وقفه خودم را سرگرم کتاب ها یا ایده ها می کردم. این توانایی در تبدیل کردن اوقات بیکاری به تفکر و یادگیری عمیق بخش اساسی شخصیت من شد.»

دوران کودکی بیل گیتس و نگرانی‌ های دنیای دیجیتال امروز

او در ادامه می گوید:

«همچنین برای موفقیت من در آینده بسیار مهم بود.»

بنیان گذار مایکروسافت در طول زندگی خود بارها گفته بود که موفقیتش را مدیون عادت کتاب خوانی و توانایی ایزوله کردن خود برای افزایش تمرکز و جلوگیری از حواس پرتی بوده است. او در طول دهه 1990 به کلبه ای در طبیعت می رفت و همراه خود هیچ چیزی جز چند کتاب و مقاله نمی برد تا بتواند مطالعه و فکر کند. گیتس می گوید در این دوره ها که از آنها با عنوان Think Week یاد می کند، می توانست بی وقفه تمرکز داشته باشد و حتی ایمیل هایش را آنجا بررسی نمی کرد.

طبق داده های وال استریت ژورنال، هفته های تمرکز بیل گیتس که در انزوا سپری می شد، منجر به ایده هایی ازجمله توسعه مرورگر اینترنت اکسپلورر شد. عادت مطالعه از دوران کودکی همراه مؤسس مایکروسافت باقی ماند. او می گوید کودکی اش پر از بازی بود و این شکل از کودکی را که طبق تحقیقات می تواند الهام بخش تفکر خلاق باشد، به کودکی بچه های امروزی که وابسته به تلفن های هوشمند است، ترجیح می دهد.

بیل گیتس پست خود را حول محور کتابی با عنوان «نسل مضطرب» (The Anxious Generation) نوشته که نویسنده آن «جاناتان هیدت»، روان شناس اجتماعی دانشگاه نیویورک، است. این کتاب تأثیر گوشی های هوشمند و شبکه های اجتماعی بر مغز کودکان را بررسی می کند.

او درباره این کتاب می گوید:

«هنگام خواندن نسل مضطرب از جاناتان هیدت این سؤال ها برایم پیش آمد: آیا اگر با فناوری امروزی بزرگ شده بودم، این عادت در من وجود داشت؟ اگر در کودکی، هر بار در اتاقم تنها بودم، اپلیکیشنی برای حواس پرتی من وجود داشت، چه می شد؟ اگر در نوجوانی که یک مشکل برنامه نویسی را حل می کردم، 4 نوتیفیکیشن جدید ظاهر می شد، چطور؟ پاسخی ندارم اما افرادی که به نحوه رشد ذهن جوانان اهمیت می دهند، باید به این سؤالات پاسخ دهند.»

نگرانی بیل گیتس درباره دنیای امروزی

گیتس درنهایت درباره نگرانی های خود از شبکه های اجتماعی و دنیای دیجیتال امروزی می گوید:

«تمام این مسائل نگران کننده اند اما من به ویژه درمورد تأثیر [دنیای دیجیتال] بر تفکر انتقادی و تمرکز نگران هستم. گستره توجه ما مانند ماهیچه هاست و حواس پرتی های بی وقفه و ماهیت اعتیادآور شبکه های اجتماعی رشد آنها را بسیار دشوار می کند.»

منبع : digiato
لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/vPZGOEpp
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
سفارش سئو سایتخرید از چینخرید فالوور فیکدوره رایگان Network+MEXCتبلیغات در گوگلقصه صوتیریل جرثقیلخرید لایک اینستاگرامواردات و صادرات تجارتگرامچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانلوازم یدکی تویوتاتولید کننده پالت پلاستیکیهارد باکسirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامبهترین وکیل شیرازخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلقیمت ملک در قبرس شمالیچوب پلاستضد یخ پارس سهندخرید آیفون 15 پرو مکسمشاور مالیاتیقیمت تترمشاوره منابع انسانیخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختاکستریم VXدانلود آهنگ جدیدلمبهخرید جم فری فایرتخت خواب دو نفرهکابینت و کمد دیواری اقساطیکفپوش پی وی سیتماشای سریال زخم کاری 4تخت خوابقیمت کمد دیواریکاشت ابرو طبیعیتاسیس کلینیک زیباییریفرال مارکتینگ چیست؟ماشین ظرفشویی بوشکوچینگ چیستتور سنگاپورخرید PS5مبلمان اداریقیمت طلای آبشدهنرم افزار ارسال صورتحساب الکترونیکیکوچینگ فراکوچتعمیر اینورترکناف سقف کناف سقف کاذب
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه