فرصت امروز: این دو خودروساز در سال 1402، علاوه بر خودرو به ارزش ۱۴ میلیون و ۱۲۳ هزار و ۴۲۲ دلار قطعه نیز صادرات داشته اند. بیشترین و کمترین میزان تعداد صادارت خودرو از سوی ایران خودرو در سال ۱۴۰۲ به ترتیب با ۶۳۱ و ۳ دستگاه مربوط به ماه های آبان و مهر بوده است. بیشترین و کمترین میزان تعداد صادارت خودرو سایپا نیز به ترتیب ۱۱۵۶ و ۵۰ دستگاه مربوط به ماه های خرداد و مهر است.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲ خودروهای تولیدی خود را به کشورهای عراق(۷۸۰ دستگاه)، سنگال(۵۲۰ دستگاه)، آذربایجان(۶۲۴ دستگاه) و ۲۱۵ دستگاه به سایر کشورها صادر کرده است.
شرکت سایپا تعداد ۳ هزار و ۲۲۰ دستگاه و شرکت ایران خودرو ۲ هزار و ۱۳۹ دستگاه خودرو صادرات کردند. ارزش دلاری صادارت محصولات سایپا ۱۸ میلیون و ۸۹۰ هزار و ۶۴۶ دلار و ارزش دلاری صادرات ایران خودرو ۱۵ میلیون و ۱۰۶ هزار و ۱۷۸ دلار شده است. بنابراین مجموع ارزش دلاری صادرات دو خودروساز در سال ۱۴۰۲ مبلغ ۳۳ میلیون و ۹۹۶ هزار و ۸۲۴ دلار بوده است.
شرکت سایپا نیز در سال گذشته موفق به صدور خودروهای تولیدی به کشورهای عراق(۱۶۸۰ دستگاه)، پاکستان(۵۱۰ دستگاه)، ونزوئلا(۱۰۰۰ دستگاه) و ۳۰ دستگاه به سایر کشورها شده است.
برنامه صادرات خودرو و قطعات منفصله شرکت سایپا در سال ۱۴۰۳ شامل صادرات ۱۵ هزار دستگاه محصول به کشورهای عراق، ونزوئلا، روسیه و بلاروس، سوریه و سایر بازارها می شود. به این برنامه باید صادرات ۵ هزار دستگاه محصولات شرکت زامیاد به کشورهای عراق، ونزوئلا، روسیه و بلاروس را اضافه کرد. شرکت ایران خودرو نیز برای صادارت ۱۵ هزار و ۶۰۰ دستگاه انواع خودرو و قطعات منفصله در سال ۱۴۰۳ به کشورهای عراق، سوریه، سنگال، عمان، تونس، الجزایر، آذربایجان، ارمنستان، ترکمنستان، قزاقستان، ونزوئلا، روسیه و بلاروس و بازارهای جدید برنامه ریزی کرده است.