قطعی برق معضل اصلی و همیشگی تمام صنایع و شرکت های بزرگ است. قطعی برق در شرکت های بزرگ و صنایع مختلف می تواند باعث ایجاد خسارات جبران ناپذیری از جمله اختلال در فعالیت ها، کاهش تولید، ضررهای مالی، از بین رفتن داده و… شود.
بهترین راهکار برای حل مشکل قطعی برق و جبران کمبود برق، استفاده از منبع تغذیه یا همان دیزل ژنراتور است.
ما در این مطلب به بررسی خسارات ناشی از قطعی برق، معرفی دیزل ژنراتور، کاربرد آن و… می پردازیم؛ با ما تا انتهای این مطلب همراه شوید.
دیزل ژنراتور، یک دستگاه تولید برق است که از موتور دیزل برای تولید برق استفاده می کند. این دستگاه، انرژی مکانیکی را به انرژی الکتریکی تبدیل می کند. از دیزل ژنراتور در زمان قطعی برق در ساختمان های صنعتی، بیمارستان ها، فروشگاه ها، شرکت های بزرگ، کارخانه ها و حتی در موارد ضروری مانند زمان های بحرانی و طوفان ها استفاده می شود. دیزل ژنراتورها به عنوان یک منبع پشتیبان برقی بسیار موثر هستند و به دلیل قدرت و پایداری خود، در بسیاری از صنایع مورد استفاده قرار می گیرند.
اجزای دستگاه دیزل ژنراتور به شرح زیر است:
برای آشنایی بیشتر با انواع دیزل ژنراتور و خرید آن، روی صفحه دیزل ژنراتور کلیک کنید.
علت کمبود برق در صنایع به عوامل مختلفی بستگی دارد. این عوامل شامل افزایش نیاز به برق در فصل های گرما و سرما، کمبود نیروگاه تولید برق، عیب و خرابی در تجهیزات برقی، نوسانات و عدم پایداری در شبکه برق عمومی، کمبود منابع انرژی و همچنین مشکلات فنی و فرآیندهای تولید برق در صنایع می باشد. همچنین در برخی از مناطق، مشکلات اقتصادی و سیاسی نیز می تواند باعث کمبود برق در صنایع شود.
از دیزل ژنراتور در زمان قطعی برق به عنوان منبع پشتیبان برق استفاده می کنند. این دستگاه نیاز موقت صنایع به برق را با استفاده از سوخت دیزل فراهم می کند. در حالت کلی دیزل ژنراتورها دو کاربرد دارند.
بسیاری از صنایع و شرکت های بزرگ به طور دائم و پیوسته نیازمند برق هستند و در مواقع قطعی برق با ضررها و خسارات جبران ناپذیر زیادی رو به رو می شوند. استفاده از دیزل ژنراتور باعث می شود تا این سازمان ها در صورت قطعی برق به فعالیت خود ادامه دهند و از بروز خسارت و ضررهای احتمالی جلوگیری کنند.
از دیگر کاربردهای دیزل ژنراتور، استفاده در مکان هایی است که به صورت پیوسته به برق دسترسی ندارند. از جمله این مکان ها می توان به پروژه های ساخت و ساز، استخراج معدن، خط های انتقال لوله گاز، صنایع نفت و گاز و… اشاره کرد.
دیزل ژنراتور چه مزیت هایی دارد؟ در ادامه به مزایای استفاده از دیزل ژنراتور در صنایع مختلف می پردازیم.
دیزل ژنراتورها با برندهای متنوعی در بازار موجود می باشند که با توجه به محیط و نوع کارکرد آنها می توان متناسب ترین و بهترین آنها را انتخاب کرد. انواع دیزل ژنراتورهای با کیفیت و پرفروش موجود در بازار عبارتند از:
قطعی برق و خاموش شدن دستگاه ها و خط تولید می تواند باعث خسارات کوک و بزرگ جبران ناپذیری در صنایع مختلف شود. در ادامه به خسارات ناشی از قطعی برق در شرکت های بزرگ می پردازیم.
استفاده از دیزل ژنراتور به عنوان منبع پشتیبان برق در مواقع قطعی برق از اساسی ترین نیازهای شرکت ها و صنایع بزرگ می باشد. دیزل ژنراتورها باعث جلوگیری از خسارات مالی، حفاظت از تجهیزات و دستگاه ها، امنیت داده ها و…. می شوند.
شرکت ها با استفاده از این فناوری نوین دیگر نباید نگران کمبود برق و خسارات ناشی از قطع برق باشند و بدون اختلال در روند کار به فعالیت خود ادامه دهند.
ما در پارسیان دیزل به معرفی دیزل ژنراتور، کاربرد آن و نقش موثر آن در صنعت اشاره کرده ایم. از اینکه تا انتهای این مطلب با ما همراه بودید، سپاسگزاریم.