یکشنبه, ۱۷ تیر(۴) ۱۴۰۳ / Sun, 7 Jul(7) 2024 /
           
فرصت امروز

طرز تهیه سیر ترشی فوری

 

سیر ترشی یا ترشی سیر یکی از خوشمزه ترین ترشی ها برای غذاهای ایرانی است که ترکیبی ساده از سیر، سرکه، نمک و آب است.

سیرهای قهوه ای بسیار نرم و لذیذ هستند. سیر ترشی با غذاهای ایرانی مانند باقالی پلو با ماهیچه، میرزاقاسمی، دیزی یا آبگوشت و سبزی پلو با ماهی، واویشکا سرو می شود.

امروز در این مقاله که برگرفته از سایت معتبر آشپزی meals cook طرز تهیه ترشی سیر با سرکه سیب و سیر تازه را به روشی ساده به شما آموزش می دهیم. با ما همراه باشید.

 

تاریخچه سیر ترشی:

خواص سیر ترشی

در مورد اینکه سیر ترشی دقیقاً از کدام کشور منشأ گرفته است اختلاف نظر وجود دارد. برخی معتقدند که منشاء سیر ترشی 4000 سال پیش در هند بوده است و برخی نیز سیر ترشی را حدود 2000 سال پیش و منشأ آن را بین النهرین می دانند.

 

20 مورد از فواید مهم سیر ترشی

فواید مهم سیر ترشی

سیر ترشی یا ترشی سیر دارای خواص ارزشمندی است اما برای به دست آوردن خواص بی نظیر این ماده خوراکی باید در استفاده از آن اصل اعتدال را رعایت کرد.

 از مهمترین خواص سیر ترشی می توان به موارد زیر اشاره کرد:

1..پاک کننده طبیعی مجاری صفراوی و سنگ کیسه صفرا

  1. 2. دفع سموم از کبد چرب

3.سیر ترشی خون ساز و تصفیه کننده خون است

 

  1. سیر ترشی اشتها آور است

 

5.کمک به هضم غذاهای سنگین و افزایش سرعت هضم

 

  1. خواص ضد عفونی معده و محیط دهان

 

7-از بین بردن زخم های دهان

 

  1. بازکننده قلب و عروق

 

9.سیر یک آنتی اکسیدان بسیار قوی است و به کسانی که انگل های روده و معده دارند توصیه می شود مصرف سیر را فراموش نکنند.

 

  1. برای پوست مفید است و فسفر، منیزیم، آهن و پتاسیم زیادی دارد.

 

11- بیشترین ویتامین موجود در سیر ویتامین C است.

 

  1. گروه های ویتامینی از جمله ویتامین B1 و B2 و همچنین B3 در ترکیبات سیر وجود دارد.

 

  1. با خنثی کردن رادیکال های آزاد، از انواع سرطان ها مانند سرطان خون و سرطان روده بزرگ پیشگیری می کند.

 

  1. از سرماخوردگی و بیماری های ویروسی مانند آنفولانزا جلوگیری می کند

 

  1. خاصیت ضد انعقاد خون و کاهش غلظت خون

 

16.کاهش چربی بد و کلسترول بد خون

 

17.مفید برای کاهش فشار خون بالا

 

  1. هماتوژن و مفید برای بهبود علائم کم خونی

 

  1. تصفیه کننده خون، پاک کننده کبد و خون

 

20.مفید برای بیماران قلبی عروقی

 

 

در اینجا جدول تغذیه 100 گرم سیر خام آمده است. توجه داشته باشید که 1 حبه سیر متوسط تا درشت وزنی بین 3 تا 8 گرم دارد.

 

 

مقدار در 100 گرم سیر خام درصد مصرف توصیه شده روزانه

کالری 149 7٪

کربوهیدرات 33.1 گرم 11٪

فیبر 2.1 گرم 8٪

چربی 0.5 گرم 1٪

پروتئین 6.4 گرم 13 درصد

ویتامین B6 1.2 میلی گرم 62٪

ویتامین C 31.2 میلی گرم 52٪

تیامین 0.2 میلی گرم 13٪

ریبوفلاوین 0.1 میلی گرم 6٪

همچنین حاوی ویتامین های A، E، K، نیاسین، فولات، اسید پانتوتنیک و کولین است

منگنز 1.7 میلی گر5. قند خون را متعادل می کند

 

طرز تهیه سیر ترشی سریع و آسان

طرز تهیه سیر ترشی سریع و آسان

مواد لازم برای سیر ترشی:

 

 

سیر 2.2 پوند

سرکه سیب یا انگور به میزان لازم

نمک ۱ قاشق چایخوری

دستور پخت سیر ترشی:

 

دستور تهیه:

۱٫ ریشه سیرها را با چاقو ببرید. سپس به جز لایه آخر پوست آن را بگیرید. سیر را بشویید و بگذارید در آفتاب خشک شود.

 

2.سیر را در ظرف ترشی خود بریزید.

 

  1. نمک و آب را به سیر اضافه کنید.

 

  1. سرکه را به آرامی روی سیرها بریزید و ظرف را تا بالا پر کنید.

 

  1. درب شیشه را محکم ببندید تا هوا در آن نباشد.

 

9 نکته برای تهیه سیر ترشی:

 

در سیر ترشی می توانید از سرکه سیب طبیعی یا هر سرکه دیگری به جز سرکه سفید و سرکه بالزامیک استفاده کنید، زیرا بالزامیک هم از نظر اقتصادی گران است و هم طعم شیرینی به سیر ترشی می دهد که جالب نیست.

افزودن چند شاخه ترخون می تواند طعم بهتری به ترشی شما بدهد.

هر چه سیر ترشی بیشتر بماند بهتر است.

در سیر ترشی نیز می توانید از سبزیجات معطر استفاده کنید.

می توانید داخل سیر ترشی یک برگ بو یا یک شاخه آویشن قرار دهید.

اگر این را جلوی آفتاب بگذارید، زودتر آماده می شوند و سیرتان نرم و شیرین می شود.

اگر سیر ترشی را در جای تاریک و خنک نگهداری کنید سفت و تند می شود.

برخی از افراد آب خرما یا رب انار را نیز به آن اضافه می کنند.

می توانید از سرکه خرما نیز استفاده کنید.

ترشی را با غذاهای نفاخ نخورید:

 

با غذاهای نفاخ از جمله لوبیا و آبگوشت، ترشی کلم و گل کلم که باعث نفخ معده و روده می شود، نخورید.

 

ترشی را با غذاهای دیر هضم نخورید:

 

ترشی را با غذاهای دیر هضم مانند کباب جگر سیاه، ماهی، تخم مرغ نیم پز و غیره مصرف نکنید.

 

ترشی را با ماهی نخورید:

 

خوردن ترشی با ماهی باعث ضعف کبد و ناراحتی معده و افزایش بیماری های سیستم ایمنی مانند ام اس، ویتیلیگو (جذام)، گیلن باره و ... می شود.

 

ترشی را با ماست نخورید:

 

ترشی را با ماست نخورید زیرا اسید لاکتیک موجود در ماست به همراه اسید استیک موجود در ترشی برای کسانی که معده حساسی دارند آزاردهنده است.

 

فصل و زمان مناسب مصرف ترشیجات:

 

بهترین زمان برای مصرف ترشی، سومین ماه زمستان و اولین ماه بهار است. بهتر است از مصرف ترشی در تابستان و پاییز خودداری شود. در فصل زمستان بر اساس توصیه طب سنتی باید از غذاهای گرم استفاده کرد، بنابراین اگر تمایل به خوردن ترشی دارید، در این فصل در کنار این غذاها ترشی بخورید تا اعتدال را رعایت کنید.

بهتر است از خوردن ترشی در شب پرهیز کنید زیرا خوردن سرکه و ترشی در شب باعث دفع بیشتر کلسیم از بدن و پوکی استخوان و ضعف اعصاب و حتی سکته مغزی و قلبی می شود.

 

در مصرف ترشی به این نکات توجه کنید:

 

اگر ترشی کهنه باشد قارچ هایی در داخل آن رشد می کنند که باعث سرطان می شود پس بهتر است از مصرف ترشی مانده خودداری کنید.

امکان استفاده از مواد نگهدارنده و رنگ های خوراکی در ترشی های آماده اعم از کارخانه ای و روباز در مغازه ها که هیچ نظارتی روی این ترشی های روباز وجود ندارد هست، بنابراین ممکن است آلوده به قارچ باشند، بنابراین اگر می خواهید ترشی بخورید خودتان در منزل ترشی درست کنید و بخورید.

این باور که خوردن ترشی باعث کاهش چربی خون می شود و یا خوردن آن با غذا می تواند چربی غذاها را از بین ببرد، اشتباه است و مبنای علمی ندارد. مصرف ترشی باعث افزایش اشتها و پرخوری و در نهایت چاقی می شود.

برای نگهداری سیر ترشی در رستوران ها و فست فود ها از یخچال تاپینگ سرد استفاده میشود

منبع: https://mealscook.com/desserts/persian-sir-torshi/

برچسب ها : رپرتاژ آگهی
لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/cyJB7EXG
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
محبت :
10 ماه پیش
چقدر جالب که سیر ترشی این همه فواید داره و ما نمیدونستیم ممنون از سایت خوبتون
میلاد سمنانی :
10 ماه پیش
کاش برای بوی بد سیر هم یه مقاله بنویسید البته من شنیدم بوی سیر وقتی ترشی میشه از بین میره ممنون بازم از سایت خوبتون
شهاب حقیقت :
6 ماه پیش
واقعا نیاز داشتم به اینکه سریع توو خونه سیر ترشی درست کنم مرسی ای کاش ویدیو هم داشت مقالتون بازم ممنون
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
آزمایشگاه تجهیزات اعلام حریق آریاکخرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهخرید از چیندوره مذاکره استاد احمد محمدیخرید فالوور فیکدوره رایگان Network+MEXCتبلیغات در گوگلآموزش آرایشگریقصه صوتیریل جرثقیلخرید لایک اینستاگرامست مدیریتیواردات و صادرات تجارتگرامخرید آیفون 15 پرو مکستجارتخانه آراد برندینگواردات از چینتعمیر گیربکس اتوماتیکخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلخرید قسطیاپن ورک پرمیت کاناداتعمیر گیربکس اتوماتیک در مازندرانورمی کمپوستچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانقیمت تیرآهن امروزمیز تلویزیونتعمیر گیربکس اتوماتیکتخت خواب دو نفرهخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختدندانپزشکی سعادت آبادتور استانبولنرم‌افزار حسابداری رایگانتور استانبولتور اماراتکولر گازی جنرال گلدکولر گازی ایوولیچک صیادیخرید نهال گردوکمک به خیریهماشین ظرفشویی بوشخدمات خم و برش و لیزر فلزاتتعمیرگاه فیکس تکنیکصندلی پلاستیکیرمان عاشقانهگیفت کارت استیم اوکراینسریال ازازیلتور سنگاپورلوازم یدکی تویوتا
تبلیغات
  • واتساپ : 09031706847
  • ایمیل : ghadimi@gmail.com

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه