سندرم جراحی ناموفق کمر یک عارضه نسبتاً شایع است که باعث ایجاد درد جدید پس از انجام عمل کمر در ناحیه کمر می شود. سندرم جراحی ناموفق کمر به دلایل متعددی ایجاد می شود که می تواند شامل شرایط بیمار و روش های نامناسب جراحی باشد.
سندرم جراحی ناموفق کمر واقعاً یک سندرم نیست بلکه یک اصطلاح گمراه کننده برای توصیف ادامه درد پا یا درد کمر پس از انجام عمل جراحی است. افراد مبتلا به سندرم جراحی ناموفق کمر باید برای مشخص شدن علل زمینه های ایجاد کننده درد مورد معاینه و ارزیابی قرار گیرند. روش های مختلف درمانی که می تواند برای بهبود این عارضه به کار برده شود، وجود دارد که طیفی از روش های درمانی از درمان های محافظه کارانه متداول تا روش های درمانی تهاجمی تر را شامل شود. نتایج درمانی مطلوب معمولاً در ترکیب با اقدامات درمانی دیگر قابل حصول است. بیماران باید در مورد علائم خود با پزشک صحبت کرده تا وی بتواند برنامه درمانی مناسبی برای بیماری آنها ارائه نماید.
حوزه درمان با استفاده از روش های عمل بسته دیسک کمر به پیشرفت خود ادامه می دهد. اکثر جراحی های امروزی را می توان با بعضی از تکنیک های عمل جراحی ستون فقرات بسته دیسک درمان کرد. به هر حال، شرایطی نیز وجود دارد که نیازمند استفاده از روش های جراحی استاندارد باز هستند که برای مثال از این شرایط می توان از اسکولیوز حاد (انحراف ستون فقرات)، تومور و بعضی عفونت ها یا دیسکهای با بیرون زدگی زیاد نام برد.
جراح برای تعیین اینکه آیا شما یک کاندید خوب برای جایگزینی دیسک هستید، می تواند چند آزمایش را انجام دهد، از جمله:
اطلاعات این آزمایش ها به جراح شما نیز کمک خواهد کرد که منبع درد کمرتان را تعیین کند. جایگزینی دیسک مصنوعی برای همه بیماران مبتلا به کمردرد مناسب نیست. به طور کلی، کاندیدهای خوب برای جایگزینی دیسک، دارای ویژگی های زیر هستند:
مزایای جراحی حداقل تهاجمی ستون فقرات عبارتند از: