سمينار يک روزه توجيهي طرح حاتم با 1000ميلياردتومان اعتبار باحضور آقايان مجاهدي معاون اعتبارات، حبيبيان جانشين، ميربابايي مديربانکداري خُرد و شفيعي مديربانکداري ويژه و دیگر مدیران بانک انصار برگزار شد و شرکت کنندگان با اهداف، مراحل، فنون و نحوه اجراي اين طرح که در راستاي افزايش سهم بانک انصار در تحقق اقتصادمقاومتي، حمايت از توليد با سرمايه هاي ايراني و همچنين، تشويق جوانان کشور به تشکيل خانواده و ترويج سياست هاي نوين جمعيتي کشور صورت مي گيرد، آشنا شدند.
به گزارش اداره کل بازاريابي وتبليغات، در اين سمينار، ابتدا مجاهدي معاون اعتبارات بانک انصار به توجيه اهداف و دلايل تصويب و اجراي طرح حاتم پرداخت و ضمن تأکيد براهميت آن، گفت: اختصاص 1000ميلياردتومان اعتبار به طرح حاتم نشان از جديت بانک انصار در حمايت از توليد کالاهاي داخلي و تشويق جوانان به ازدواج به عنوان يک سنت الهي دارد. وي افزود: بانک انصار با اجراي طرح حاتم درصدد الگوسازي براي بانک ها و موسسات اعتباري کشور است که با حمايت از کارآفرينان ايراني و توسعه اقتصادي با سرمايه هاي ايراني به تحکيم مباني اقتصادمقاومتي و ترويج سنت حسنه ازدواج ياري رسانند.
معاون اعتبارات در بخش ديگري از سخنان خود از مسئولان اعتبارات مديريت شعب استانها خواست اين طرح را به گونه اي اجراکنند که کليه مقررات براساس اعتبارسنجي هاي دقيق اجراشود اما بهره مندان رضايت کامل به دست آورند و با انعطاف پذيري لازم به پيشبرد اين طرح کمک کنند. وي افزود: در اجراي طرح براي هر شرکت و موسسهاي رويههاي تسهيل کننده متفاوت و منطبق با نيازهاي آنها تعريف کنيد. مشتريان و متقاضيان بايد احساس کنند که بانک انصار در ارايه خدمات خود نهايت رضايتمندي آنها را جستجو مي کند.
ميربابايي، مدير بانکداري خُرد به ارايه مطالب خود پرداخته و سيرمراحل تصويب و اجراي اين طرح و چگونگي واگذاري اعتبار به متقاضيان واجدشرايط در قالب عقد مرابحه را که با همکاري معاونت فاوا به طور کامل در درگاه اينترنتي اين بانک صورت مي گيرد، تشريح کرده و به سئوالات حاضران پاسخ داد. وي گفت: حمايت از توليدداخلي، حرکت در راستاي اقتصادمقاومتي، کمک به پويايي اقتصادکشور و کمک به امر حسنه ازدواج، اهداف اين طرح را تشکيل مي دهند.
ميربابايي ضمن بيان اين موضوع که به هريک از مزدوجين سال 1394، 50ميليون ريال و به هر دوي آن ها مجموعاً 100ميليون ريال با نرخ 15% پرداخت مي شود و بازپرداخت آن در اقساط 30 ماهه خواهد بود، از شرکت هاي طرف قرارداد ياد کرده و گفت: درحال حاضر با شرکت هاي مهستان، دناگستر و اسنوا قرارداد بسته ايم و درصدد اين هستيم که با ديگر شرکتها هم قرارداد ببنديم و زوج هاي جوان را براي دريافت کالاهاي ايراني معرفي کنيم. بابايي اضافه کرد: بامشخص شدن نمايندگان فروشنده کالاهاي سه شرکت يادشده، پوزهاي انصار نصب شده و کارت هاي اعتباري صادره براي مشمولان طرح قابل استفاده خواهند بود.
در ادامه شفيعي مديربانکداري ويژه به تشريح نحوه اجراي اين طرح درخصوص مشتريان ويژه و پاسخ به سئوالات مطروحه پرداخته و از مجريان در مديريت شعب استان ها خواست که براي اجراي مطلوب اين طرح، دقيقاً براساس دستورالعمل ها و رويه هاي مصوب اقدام کنند.
حبيبيان جانشين معاونت اعتبارات نیز ضمن تشريح اقدامات معاونت متبوعه در توسعه مديريت فرايندي، براساس طرح تحول سه ساله بانک گفت: معاونت اعتبارات با تهيه وتصويب نظام جامع اعتبارات، مبتني بر فرايندهاي 14گانه در بانک انصار پيشتاز تحول ساختاري است و ما اميدواريم با اجراي اين نظام، بهرهوري، کارايي و اثربخشي خود را باهدف الگوسازي براي ساير بخش ها ارتقاء بخشيم. وي افزود: فرايند اعتبارسنجي بانک انصار که به ثبت رکورد کمترين مطالبات معوق در ميان بانک هاي کشور انجاميده است، به طور کامل در طرح حاتم به اجرا درخواهد آمد.
حبيبيان در ادامه سخنان خود از تهيه دستورالعمل هاي مناسب براي اجراي نظام هاي تدوين شده ياد کرد و گفت: در معاونت اعتبارات، مديريت فرايندي به گونه اي خواهد بود که هيچ فعاليت و اقدامي بدون پشتوانه هاي علمي صورت نگيرد. براي تحقق اين امر در همه حوزه هاي کاري اقدام به شناسايي شاخص ها کرده و آن ها را ملاک ارزيابي هر خدمتي قراداده ايم. وی افزود: اعتبارسنجي، جبران خدمات، بانکداري شرکتي، بانکداري خُرد، بانکداري ويژه، بانکداري اختصاصي و ... نظام هاي ما را تشکيل مي دهند و ما اميدواريم با پياده سازي اين نظام ها، اين معاونت به يک الگوي مديريتي در بانک تبديل شود.
آخرين سخنران اين همايش يک روزه، دکتر الله مراد سيف مسئول مرکز اقتصادمقاومتي دانشگاه جامع امام حسين (ع) بود که به تبيين اهداف، چگونگي تصويب و سيرمراحل اجرايي اقتصاد مقاومتي در کشور پرداخت و طرح حاتم را طرحي در راستاي تحقق اين اقتصاد دانست که کيفيت اجراي آن مي تواند موجب تشويق همه عناصر جامعه به مشارکت در اين نهضت بزرگ اقتصادي باشد. اين استاد مدعو همچنين زمينه هاي نظري و علمي انتخاب اقتصاد مقاومتي را به عنوان تنها گزينه پيشرفت اقتصادي کشور تبيين کرده و برلزوم هوشمندي تمام عيار و دانش بنيان بودن همه فعاليت هاي مربوط به تحقق اين اقتصاد، تأکيد کرد.