یک کافه کوچک در کانبرای استرالیا با منوی متنوع خود در عرض تنها چند هفته شهرتی بینالمللی کسب کرده است. به گزارش مارکتینگ نیوز، از زمان افتتاح Pâtissez تنها هفت هفته میگذرد، اما خبر دسرهای منحصر به فردش در رسانههای اجتماعی منتشر شده و سیل عظیم مشتریان را به سوی این کافه روانه کرده است. آنا پتریدیس، یکی از مالکین Pâtissez میگوید: «دلم میخواست دسر وشیکهایی درست کنم که مردم قبل از خوردن، ابتدا از آنها عکس بگیرند. ظاهر میلکشیکهای ما مضحک و عجیب است.»
پتریدیس به همراه مادرش جینا، از مالکین Pâtissez هستند و اخیرا در یک برنامه آشپزی در تلویزیون استرالیا شرکت کردهاند. این مادر و دختر با همکاری دو سرآشپز شیرینی فرانسوی این کافه را باز کردهاند. مشتریان برای آنکه بخواهند دسرهای این کافه را بچشند، گاهی باید بیشتر از یک ساعت منتظر بمانند تا یک میز خالی شود. تمامی دسرهایی که در این کافه سرو میشود خانگی هستند.