به گزارش ایسنا، سیدحسن موسویچلک در همایش بزرگ بهبودیافتگان از موادمخدر در استان گفت: هیچکس از اعتیاد مصون نیست و در جامعه امروز شاهد کاهش سن افراد درگیر و تغییر الگوی مصرف و گرایش به سمت مواد صنعتی هستیم. با توجه به ویژگی این مواد، بیشترین مصرفکنندگان آن را جوانان و نوجوانان تشکیل میدهند که با توجه به این شرایط باید ساز و کار مناسب برای خروج افراد از این وضعیت ایجاد شود. دلیل مهم در بازگشت از اعتیاد، اعتماد است که در سه سطح اعتماد فرد به خود، اعتماد خانواده به فرد معتاد و همچنین اعتماد جامعه است.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان زنجان نیز در ادامه این همایش، گفت: روزانه هشت نفر در کشور به دلیل مصرف موادمخدر جان خود را از دست میدهند.
تقی نصیری اظهار کرد: در سال گذشته 1743 عملیات علیه باندهای سوداگر موادمخدر در کشور صورت گرفته که 573 تن مواد کشف و ضبط شده است. آسیبهایی که به دلیل مصرف موادمخدر شاهد آن هستیم بسیار تاملبرانگیز است، زیرا طبق آمار 65درصد همسرآزاریها، 30درصد کودکآزاریها، 23درصد نزاع و درگیریها، 40درصد سرقت و در نهایت 65درصد زندانیان به دلیل مصرف موادمخدر هستند. روزانه هشت نفر در کشور به دلیل مصرف این مواد، جان خود را از دست میدهند و قطعا تا خود فرد اراده نکند، هیچ فرد یا گروهی نمیتواند در ترک دادن یا عدم گرایش افراد موثر واقع شود.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان زنجان تاکید کرد: اجتماعی کردن فعالیتهای مبارزه با موادمخدر بسیار ضروری است و همه مردم باید در این حوزه بسیج شوند.