ناصر حسینی تبریزی، رئیس اتحادیه چلوکباب و چلوخورش، فعالیتهای واحدهای بدون مجوز و تداخل صنفی فعالیت برخی صنفها با فعالیت این صنف را از جمله مشکلات جدی این صنف اعلام کرد و از مردم خواست تا این واحدها را به اتحادیه گزارش دهند. در ادامه گفتوگوی او با «فرصتامروز» را میخوانید.
با توجه به اینکه فعالیت صنف شما به طور مستقیم با سلامت مردم ارتباط دارد، مشکل جدی صنف شما چیست؟
مشکل اصلی صنف ما در درجه اول فعالیت واحدهای بدون مجوز است؛ واحدهایی که بدون دریافت مجوزهای لازم و پروانه کسب در سطح شهر فعالیت دارند. زیرا هنگامی که فردی برای فعالیت به اتحادیه ما مراجعه میکند، ابتدا به وزارت بهداشت ارجاع داده میشود تا پس از آزمایش و بررسیهای لازم و تأیید بهداشت و سلامت فرد تایید صلاحیت از اماکن، از اتحادیه پروانه کسب دریافت میکند که این اقدام باعث میشود فرد و کارمندان او هیچگونه بیماری نداشته باشند. چون مواردی وجود داشته است که فرد به دلایلی خاص و نداشتن مجوزهای لازم و تهیه غذای آلوده، موجب مسمومیت عده زیادی از مردم شده است.
آیا نظارتهای شما به صورت مرتب و دقیق انجام میشود؟
بله. ما به صورت مرتب به بازرسی واحدهای دارای مجوز مشغول هستیم تا واحدهای بدون مجوز را پیدا و تعطیل کنیم و واحدهایی هم که مجوز اتحادیه را دارند به طور مثال اگر بیشتر از ساعت 12 شب واحدی مشغول فعالیت باشد به طور حتم پلمب خواهد شد و از طرفی بسیاری از تخلفها و واحدهای فاقد مجوز را مردم به اتحادیه گزارش میدهند که اقدام بسیار مفیدی است. اگر وزارت بهداشت، اماکن، شهرداری، رسانههای گروهی و اتحادیه چلوکباب و چلوخورش و مردم با هم همبستگی داشته باشند، میتوان برخورد جدی با واحدهای فاقد مجوز داشت.