پرورش آبزیان همواره بهعنوان یکی از بخشها با مزیتهای نسبی برای کشور مطرح بوده است. کشور ما به دلیل دسترسیهای مناسب به آبهای آزاد در شمال و جنوب مزیتهایی را به لحاظ سرمایهگذاری در صنعت آبزیپروری و بهویژه پرورش ماهی در قفس دارد. علاوه بر این وجود سدها و آببندهای مختلف نیز میتواند فرصت مناسبی برای سرمایهگذاری در این بخش باشد. طرح پرورش ماهی در قفس که از سالهای گذشته در کشور آغاز شد در یکی، دو سال گذشته بهطور جدی توسط سازمان شیلات کشور دنبال شد تا اینکه بالاخره به مرحله تجاری رسید.
چندی پیش سیدپرویز محبی، مدیر کل شیلات هرمزگان در جلسهای که با حضور قائم مقام رییس شیلات ایران برگزار شد، با بیان اینکه طرح پرورش ماهی در قفس، در هرمزگان بهصورت آزمایشی از سال ۸۶ در جزیره هنگام و بندرآفتاب به اجرا درآمد، افزود: هماکنون خوشبختانه در بیشتر نقاط استان پتانسیلهای فعالیت در زمینه پرورشماهی در قفس وجود دارد و شاهد حرکتهای خوبی در این زمینه هستیم.
در همین راستا قائم مقام رییس سازمان شیلات ایران و مجری طرح پرورش ماهی در قفس افزود: اکنون گونه سی باس از خانواده سنگسر ماهیان در جنوب کشور و ماهی آزاد و خاویار در شمال کشور پرورش داده میشود که سیباس با شرایط دریای جنوب سازگار است و به دلیل طعم خوب از بازار پسندی خوبی بهرهمند است. وی حمایت بیشتر از بخشخصوصی و تشویق جامعه صیادی را برای همکاری در این طرح از عوامل رونق بیشتر طرح پرورش ماهی در قفس اعلام کرد.
ما هم در این کلاف به علاقهمندان صنعت شیلات و سرمایهگذاران توصیه میکنیم فرصتهای سرمایهگذاری در پرورش ماهی در قفس را مغتنم بشمارند. علاوه بر این قفسهای مورد نیاز در این بخش وارداتی هستند. از این رو سرمایهگذاران میتوانند روی تولید این قفسها متمرکز شوند که فرصتی بکر برای سرمایهگذاری محسوب میشود.