یک عضو هیأت عامل سازمان فناوری اطلاعات ایران به لزوم فعالیت مشارکتی و انتقال دانش و فناوری با کشورهای خارجی در کنار واردات و نقش دولت بهعنوان کاتالیزور برای ارتباط بخشهای خصوصی با خارجی اشاره کرد. خسرو سلجوقی در گفتوگو با ایسنا با اشاره به فرصتهای ایجاد شده در حوزه فناوری اطلاعات در شرایط پسابرجام اظهار کرد: صنعت IT در ایران و در منطقه خاورمیانه، بکر است و قدرت سرمایهگذاری و حضور مشارکتی بخشخصوصی ما با شرکتهای خارجی بسیار فراهم است. وی همچنین به تهدیدهای موجود در صنعت IT با حضور شرکتهای خارجی در ایران اشاره کرد و افزود: بزرگترین فرصت ما در این شرایط این است که بتوانیم درباره انتقال فناوری کار مشارکتی انجام دهیم.
زیرا اگر تمرکز ما روی واردات باشد و با کار مشارکتی روی دانش و انتقال فناوری تمرکز نکنیم، قافیه را خواهیم باخت. عضو هیات عامل سازمان فناوری اطلاعات ایران با تأکید بر حضور نرمافزارها و بخشهای خصوصی ایرانی در کشورهای خارجی گفت: در حال حاضر کارهای بزرگ IT کشور در قالب عناوینی مثل اپراتورهای موبایلی، تلفنی یا حتی اپراتورهای محتوایی مثل CBN انجام میشود و همه این اپراتورها متشکل از مجموعهای از شرکتهای خصوصی هستند که میتوانند با شرکتهای خارجی ارتباط برقرار کنند.
سلجوقی همچنین با اشاره به کمک بخشهای دولتی به بخشخصوصی بیان کرد: دولت میتواند نقش کاتالیزور را ایفا کند، از صدور مجوزها تا ایجاد ارتباط بین بخشخصوصی و بخش خارجی. همچنین حمایتهای دولتی بهعنوان تضمین این رفتارها و حرکتها هستند. وی در ادامه اظهار کرد: وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات میتواند در تعاملاتی که با شورای عالی فضای مجازی به خرج میدهد خود را مطرح کند و همچنین سرعت دادن به این ارتباطات و برقراری این ارتباط در آینده موجب موفقیت میشود.
عضو هیأت عامل سازمان فناوری اطلاعات ایران با بیان اینکه شبکه ملی اطلاعات در آینده نمود بیشتری خواهد داشت، گفت: حرکتهای خوبی در این زمینه شروع شده و فکر میکنم این فعالیتها در آینده ادامه داشته باشد. همچنین در زمینه تولید محتوا، همه بخشهای کشور نقش و اثرگذاری خواهند داشت.