چرا باقی افراد ثروتمند نمی شوند؟ نخستین علتی که مانع از موفقیت آنها می شود این است که گمان می کنند نه تنها احتمال ثروتمند شدن برای شان کم است، بلکه درصدش به صفر می رسد. پس برای پیشروی در راه موفقیت، نخستین قدمی که بر می دارید این است که جدا تصمیم بگیرید موفق باشید! بله، این را بدانید تا زمانی که همان کار همیشگی را انجام می دهید، پس همان نتیجه ای را به دست می آورید که همیشه به دست آورده اید. برای دست یافتن به چیزی که هیچ گاه نداشته اید، باید دست به کاری بزنید که هیچ زمانی انجام نداده اید. اکنون به بررسی چند فرد موفق می پردازیم.
سام والتون
اگر بخواهیم برای سوپرمارکت نامی تجاری را معادل قرار دهیم، به درستی که آن نام «وال مارت» (Walmart) خواهد بود. همانطور که از قدیم گفته شده پشت هر مرد موفقی، یک زن وجود دارد. در مورد والتون هم داستان از همین قرار است.
هنگامی که نخستین فروشگاه کوچکش را با اندک پولی افتتاح کرد، تصمیم گرفت از شهر آرکانزاس برود، اما همسرش اصرار داشت که در همان شهر کوچک بمانند. والتون کمی بعد تر از افتتاح فروشگاه های زنجیره ای «وال مارت»، اعتراف کرد که تمام موفقیتش به این دلیل بوده که به حرف همسرش گوش کرده است. در حقیقت شهر های کوچک بازار های بسیار خوبی برای توزیع مواد غذایی در آن زمان بودند. او در سال 1945 برای افتتاح فروشگاهش مجبور به دریافت وامی به مبلغ 20 هزار دلار شده بود و سرانجام توانست در سن 44 سالگی، نخستین «وال مارت» خود را بنیان نهد.
هاوارد شولتز
کودکی این میلیاردر آینده درمحله ای سپری می شد که اغلب خانواده های فقیر بودند، با این حال والدینش نمی دانستند یکی از سه فرزندشان رویای موفق شدن و عبور از موانع زندگی را در سر می پروراند. او از 12 سالگی با فروش روزنامه به دنیای کار قدم گذاشت و سپس با فروش قهوه، باقی عمر خود را سپری می کند.
در آن زمان که استارباکس فقط یک دستگاه اتوماتیک تولید قهوه بود، شولتز مسئولیت بازاریابی آن را به عهده داشت. او که برای کار به میلان رفته بود، این گونه شرح می دهد: «1500 کافه در شهر میلان وجود داشت که برابر با کل کافه های ششمین شهر پرجمعیت آمریکا، فیلادلفیا، بود. در تمام گوشه های خیابان ها می توانستید کافه ای بیابید که از جمعیت لبالب بود.» بنابراین استارباکس باید چیزی بیشتر از یک دستگاه تولید قهوه می بود، در نتیجه تصمیم گرفت جایی را تاسیس کند که افراد دور هم جمع شوند و به گفت وگو بپردازند. او اکنون مدیر ارشد اجرایی نخستین کافی شاپ زنجیره ای جهان، استارباکس (Starbucks)، است.
شریل سندبرگ
استخدام او در گوگل سبب شد که به مراحل بالاتری ارتقا یابد. در آن زمان برای مدیر عاملش اعتراف کرده بود که این شغل هیچ یک از معیار هایی را که او به دنبالش بوده ندارد، اما با اصرار وی کارش را ادامه داده است. اکنون به نظرمی رسد انتخاب بدی هم نکرده!
او اکنون مدیر ارشد عملیات فیس بوک است، اما پیش از این رییس بخش فروش بین الملل گوگل بود.
لری پیج
باورش کمی سخت است که یکی از مهم ترین مدیران عامل دنیا، در حالی آغاز به کار کرد که هیچ ایده ای برای چگونگی کسب درآمد نداشت. او در دانشگاه با دوست و همکار همیشگی اش، سرگئی برین آشنا شد.
طی چهار سال اول، پیج و برین پول آنچنانی کسب نکردند. سال 1998 همراه با سرگئی برین، گوگل، یکی از بزرگ ترین شرکت های جهان را بنیاد نهاد. لری پیج اکنون مدیر عامل داخلی گوگل است و ثروتش به 6، 29میلیارد دلار می رسد.