یکشنبه, ۷ مرداد(۵) ۱۴۰۳ / Sun, 28 Jul(7) 2024 /
           
فرصت امروز
سخنرانی دکتر هشی در دانشگاه خاتم

عوامل مؤثر بر کارایی بانک‌ها

8 سال پیش ( 1394/7/21 )
 

مراسم سخنرانی دکتر ایرج هشی، اقتصاددان برجسته کشور و استاد دانشگاه استافوردشایر انگلستان، با موضوع عوامل مؤثر بر کارایی بانک‌ها، مقایسه کشورهای در حال‌گذار به اقتصاد بازار مبنا، در تاریخ 16 مهر 1394 و در دانشگاه خاتم- وابسته به بانک‌پاسارگاد- برگزار شد.

به گزارش روابط‌عمومی بانک‌پاسارگاد، در این مراسم سخنرانی که با حضور مدیرعامل بانک‌پاسارگاد، اعضای هیات‌مدیره، اعضای هیات‌عامل، اعضای هیات‌علمی دانشگاه خاتم، اساتید این دانشگاه، جمعی از مدیران ستادی و رئیس‌های شعبه‌های بانک‌پاسارگاد و گروهی از دانشجویان برگزار شد، دکتر ایرج هشی در خصوص کارایی در نظام بانکداری و عوامل مؤثر بر کارایی، بررسی آماری و بیان نتایج تحقیقی جامع در این خصوص و... ایراد سخنرانی کرد.

بر اساس این خبر، دکتر هشی در آغاز ضمن اشاره به اهمیت پرداختن به این موضوع گفت: نظام بانکی ارتباط مستقیم و دوطرفه‌ای با رشد اقتصادی دارد. در نتیجه افزایش کارایی بانک‌ها بر رشد اقتصادی و رشد پایدار تأثیر دارد. وی ادامه داد: کشورهای مورد بحث در تحقیق انجام‌شده، مدت زمان بسیار طولانی تحت نظامی بودند که در آن همه‌چیز در کنترل و اختیار دولت بود و نظام بازار، به غیر از نظام بازار سیاه، کاملاً محو شده‌بود. به تدریج این نظام تغییر کرد و پس از 25 سال، برخی از این کشورها آنقدر پیشرفته شدند که توانستند به اتحادیه اروپا بپیوندند. نظام مالی در این کشورها عمدتا بانک‌محور است، یعنی سایر بازارهای مالی در این کشورها یا وجود ندارد یا در سطح پایینی قرار دارند. در این مورد هم تحقیق مهم و قابل اتکایی وجود نداشت.

وی افزود: در این کشورها پس از دوران‌گذار از اقتصاد سوسیالیستی یا دولتی برنامه مبنا به اقتصاد بازار مبنا، قوانین و نهادهای مرتبط با این نظام ایجاد شد. دکتر هشی در بخشی دیگر از سخنان خود به توضیح در خصوص مفاهیم کارایی پرداخت و تصریح کرد: تعابیر بسیار زیادی در مورد کارایی وجود دارد. به عنوان مثال اگر سازمانی 100درصد پتانسیل خود را تولید کند، کاملاً کارا است. کارایی را می‌توان از جنبه‌های فنی، تخصیص داده‌ها و اقتصادی مورد بررسی قرار داد.

وی در ادامه به راه‌های بررسی کارایی اشاره کرده و ادامه داد: در این مورد روش‌های ساده و سطحی و همچنین روش‌های پیشرفته‌تر و کامل‌تری وجود دارد. به عنوان مثال برخی عنوان می‌کنند سود و نسبت‌های مالی بانک‌ها، از راه‌های بررسی میزان کارایی است، اما معیارهای خیلی دقیقی نیست. البته روش‌های کامل‌تری وجود دارد که به تحلیل سرحد کارایی معروف است و با استفاده از آمار و تحلیل‌های دقیق، میزان کارایی را می‌سنجند.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/Q0MKqXzf
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
آزمایشگاه تجهیزات اعلام حریق آریاکخرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهخرید از چیندوره مذاکره استاد احمد محمدیخرید فالوور فیکدوره رایگان Network+MEXCتبلیغات در گوگلآموزش آرایشگریقصه صوتیریل جرثقیلخرید لایک اینستاگرامواردات و صادرات تجارتگرامخرید آیفون 15 پرو مکستجارتخانه آراد برندینگاپن ورک پرمیت کاناداتعمیر گیربکس اتوماتیک در مازندرانورمی کمپوستچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانقیمت تیرآهن امروزمیز تلویزیونتعمیر گیربکس اتوماتیکتخت خواب دو نفرهخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختدندانپزشکی سعادت آبادتور استانبولنرم‌افزار حسابداری رایگانتور استانبولتور اماراتکولر گازی جنرال گلدکولر گازی ایوولیچک صیادیخرید نهال گردوکمک به خیریهماشین ظرفشویی بوشخدمات خم و برش و لیزر فلزاتتعمیرگاه فیکس تکنیکصندلی پلاستیکیرمان عاشقانهگیفت کارت استیم اوکراینسریال ازازیلتور سنگاپورلوازم یدکی تویوتاقرص لاغری پلاتیندانلود رایگان از شاتراستوکخرید اقساطی آیفون 13 با تخفیف ویژهخرید سی پی کالاف دیوتی موبایل
تبلیغات
  • واتساپ : 09031706847
  • ایمیل : ghadimi@gmail.com

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه