شنبه, ۲۵ اسفند(۱۲) ۱۴۰۳ / Sat, 15 Mar(3) 2025 /
           
فرصت امروز

شیب ملایم مثبت معاملات

10 سال پیش ( 1393/11/19 )
پدیدآورنده : محمد رستمی  

روز گذشته شاهد رشد 15 واحدی در شاخص کل بودیم تا شاخص به عدد 65787 واحد برسد.ارزش معاملات بازار به‌جز معاملات بلوکی چیزی در حدود 140 میلیارد تومان بوده است که با توجه به عدم انتشار خبر خاصی از اجلاس امنیتی مونیخ می‌توان به نسبت این ارزش معاملات را قابل قبول دانست، در بازار دیروز همان‌طور که حدس می‌زدیم. ابتدا بازاری مثبت با تقاضای خوب را شاهد بودیم و در ادامه دیدیم که عرضه‌ها بیشتر می‌شد تا آنجا که بسیاری از نمادها منفی شدند، ولی در نیمه پایانی بازار و پس از مصاحبه مطبوعاتی آقای فطانت‌فرد، بازار مجددا به روند صعودی تقاضا ادامه داد و بیشتر نمادها به محدوده مثبت قیمتی خود بازگشتند.

آقای فطانت‌فرد در جمع خبرنگاران در سالن جهاد اقتصادی وزارت اقتصادی و دارایی با ابراز خوشبینی نسبت به برگشت بازار و تداوم روند متعادل شاخص کل، رفع ابهام پالایشی‌ها، انتشار شاخص قیمت و عدم معاملات سهام عدالت خبر داد. وی افزود: در دنیا کمیته‌های ثبات بازار سرمایه وجود دارد و ما هم برای فائق آمدن بر فضای روانی بازار کمیته تثبیت و برقراری آرامش در بازار به ریاست معاون اول رییس‌جمهور تشکیل دادیم و جلساتی با معاونان وزیر برای حمایت از بازار سرمایه تشکیل شد. از سویی دیگر در حال حاضر با توجه به روند صعودی قیمت نفت در معاملات بازارهای جهانی که قیمت هر بشکه نفت برنت را به قیمت 59 دلار هم رسانده است و کاهش بیش از 30 دلاری فلز زرد در معاملات جهانی و در پایان خوشبینی مذاکرات اتمی مونیخ جو مثبتی را برای معاملات می‌توان متصور بود و شاهد انجام معاملات با شیب ملایم مثبت باشیم.

در این شرایط فعالان بازار سرمایه تنها باید به‌دور از هیجانات قیمتی و عرضه و تقاضا نسبت به شناسایی سهام بنیادی و نقطه ورود تکنیکالی اقدام کنند و هرگز حد ضرر و داشتن استراتژی و خرید پلکانی و داشتن دید سرمایه‌گذاری حداقل میان مدت را از یاد نبرند.

* کارشناس و تحلیلگر بازار سرمایه

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/NLDfiqPS
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
سفارش سئو سایتخرید لایک اینستاگرامواردات و صادرات تجارتگرامچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانلوازم یدکی تویوتاتولید کننده پالت پلاستیکیهارد باکسirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامضد یخ پارس سهندمشاور مالیاتیمشاوره منابع انسانیتخت خوابماشین ظرفشویی بوشکوچینگ چیستتور سنگاپورخرید PS5قیمت طلای آبشدهنرم افزار ارسال صورتحساب الکترونیکیکوچینگ فراکوچتعمیر اینورترکناف سقف کناف سقف کاذبخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلدفترچه یادداشت تبلیغاتیواردات از چیناکستریم VXخرید از چینخرید جم فری فایرتخت خواب دو نفرهویزای استارتاپ فنلاندکابینت و کمد دیواری اقساطیپالت پلاستیکیکارگاه مادر و کودکتاسیس کلینیک زیبایی
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه