یکشنبه, ۳۱ فروردین(۱) ۱۴۰۴ / Sun, 20 Apr(4) 2025 /
           
فرصت امروز

گروه پالایشگاهی: شنیده‌ها حاکی از آن است که احتمالا در نماد شرکت‌های پالایشگاهی تحرکاتی صورت می‌گیرد و سود این شرکت‌ها با اعلامیه شرکت پخش و پالایش دستخوش تغییراتی خواهد شد.

توریل: شنیده‌ها حاکی از آن است که توریل قرارداد جدید برای ساخت ریل‌های متروی کشور دارد.

گروه پتروشیمی: شنیده‌ها حاکی از آن است که در حال حاضر نرخ ۱۳ سنت برای مجتمع‌های پتروشیمی محسوب شده و قرار نیست این رقم کاهش یا افزایش یابد و شایعات موجود مبنی بر ارائه خوراک به نرخ ۱۸ سنت به این مجتمع‌ها به هیچ وجه صحت ندارد.

وتوصا: شنیده‌ها حاکی از آن است که سرمایه‌گذاری سمند قصد خرید بیش از ۵۰میلیون از این سهم را دارد. همچنین گویا درخواست افزایش سرمایه ۶۶درصدی از محل تجدید ارزیابی به سازمان ارسال شده است.

کترام: شنیده‌ها حکایت از انعقاد دو قرارداد بزرگ با انبوه‌سازان در اصفهان و تهران دارد که می‌تواند سود شرکت را تا میزان ۵۵۰ریال افزایش دهد.

شاراک: زمزمه‌هایی مبنی بر سود پیشنهادی ۶۷۵ ریال «شاراک» در مجمع به گوش می‌رسد.

ومعادن: شنیده‌ها حکایت از این دارند که ومعادن در چهار معدن بزرگ سرب و روی کشور سرمایه‌گذاری کلانی کرده است و بزودی در پرتفوی خود لحاظ خواهد کرد که با توجه به صعود قیمت جهانی روی با تعدیل مثبت بالایی روبه‌رو خواهد شد.

شغدیر: شنیده شده پتروشیمی غدیر دوشنبه این هفته به فعالان بازار معرفی خواهد شد و ۱۰ درصد از سهام آن تا آخر اردیبهشت ماه به‌صورت عرضه اولیه راهی بازار خواهد شد. لازم به ذکر است که سود هر سهم پتروشیمی غدیر ۳۱ تومان و سرمایه شرکت ۱۳۰ میلیارد تومان است.

تاپیکو: شنیده‌ها حاکی از آن است که فاز یک پالایشگاه ستاره خلیج فارس تا پایان بهمن امسال وارد مدار می‌شود و تاپیکو سهامدار عمده این شرکت است.

غالبر: شنیده‌ها حکایت از تعدیل مثبت سهم دارند و همچنین شنیده‌ها از احتمال افت نماد تا محدوده ۱۲۲ حکایت دارند.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/xtYyNdg9
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
سفارش سئو سایتچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانلوازم یدکی تویوتاتولید کننده پالت پلاستیکیirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامضد یخ پارس سهندمشاور مالیاتیمشاوره منابع انسانیتخت خوابخرید PS5خرید سی پی کالاف دیوتی موبایلدفترچه یادداشت تبلیغاتیواردات از چیناکستریم VXخرید از چینخرید جم فری فایرتخت خواب دو نفرهویزای استارتاپ فنلاندکابینت و کمد دیواری اقساطیپالت پلاستیکیکارگاه مادر و کودکتاسیس کلینیک زیباییچوب پلاستماشین ظرفشویی بوشکوچینگ چیستهارد باکسدستگاه برش لیزرقیمت طلای آبشدهکامیونت فورسموزبلاگقرص لاغری
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه