کلاف اول:
به گفته مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران، براساس برنامهریزیهای انجام شده، به واحدهایی که محصولات آنها قابل عرضه به بازار بوده و همچنین تکنولوژی تولید آنها مورد پذیرش است و به عبارت دیگر واحدهایی که آماده بازگشت به چرخه تولید هستند، کمک خواهد شد بار دیگر در صحنه تولید حاضر شوند.
شاید این خبر برای کسانی که میخواهند در یک زمینه مشخص سرمایهگذاری کنند، جذاب نباشد اما کسانی که از قبل در بخشی از صنعت سرمایهگذاری کردهاند و بنا به دلایلی واحد تولیدی آنها تعطیل شده است، با این خبر امید تازهای پیدا خواهند کرد. به این ترتیب فرصت مناسبی ایجاد شده که صاحبان کسبوکارهای مختلف میتوانند از آن استفاده کنند.
کلاف دوم:
معاون حقوقی و نظارت گمرک جمهوری اسلامی ایران در بخشنامهای، گمرکات سراسر کشور را ملزم کرد از صدور مجوز بارگیری و تردد کامیونهای ایرانی و خارجی حامل کالای عبوری فاقد تجهیزات سیستم موقعیتیاب GPS خودداری کنند. به این ترتیب، نصب این سیستم روی تمام کامیونهایی که در بخش ترانزیت فعالیت دارند، ضروری است.
حال به نظر میرسد فرصت ایجاد شده در این زمان برای شرکتهایی که کار تولید و نصب تجهیزات GPS را بر عهده دارند، پرمشتری و پرسود خواهد شد. شما برای شروع کار به مهارت و تخصصی نیاز دارید تا آینده شما را تضمین کند.
کلاف سوم:
نماینده مردم ایلام در مجلس شورای اسلامی گفته لایحه تبدیل مهران به منطقه آزاد اقتصادی، تجاری و صنعتی به دنبال پیگیریها و رایزنیهای دامنهدار پس از ارسال به مجلس شورای اسلامی از سوی دولت تدبیر و امید به تصویب نمایندگان میرسد.
تبدیل شدن یک منطقه مرزی به منطقه آزاد تجاری، میتواند فرصت خوبی برای سرمایهگذاران و تجاری باشد که با ارتباطهای تجاری، صادرات و واردات کالاها را انجام میدهند. بنابراین قطعا با تصویب این طرح، تحولی اساسی در این منطقه صورت خواهد گرفت و چه بسا بسیاری از سرمایهگذاران از هماکنون برای کسب سود از مهران برنامهریزی کردهاند. چرا شما یکی از سرمایهگذاران نباشید؟!
کلاف چهارم:
وزیر جهاد کشاورزی در نشست شورای سیاستگذاری شیلات و آبزیان اعلام کرده در راستای توسعه پرورش ماهیان خاویاری، حمایت و پشتیبانی فنی، اجرایی و مالی و واگذاری دستاوردهای تحقیقاتی جیره غذایی ماهیان خاویاری به بخش خصوصی، برای تولید انبوه و ملی، جزو سیاستهای وزارت جهادکشاورزی است.
حقیقت این است که بخش شیلات در چند سال اخیر با پیشرفت و رشد قابل ملاحظهای در ایران روبهرو شده است که روز به روز بر پتانسیلهای بالقوه آن افزوده میشود. خاویار یکی از گرانترین موادغذایی در جهان است و بازار مصرف آن همیشه پر از مشتری است. سرمایهگذاری در این بخش و بستهبندی شکیل و درخور توجه، سود سرشاری را نصیب صاحبان این سرمایه خواهد کرد.