در مهرماه 1393 شاخص بهای گروه خوراکیها و آشامیدنیها در مقایسه با ماه قبل معادل 3/2 درصد افزایش یافت. این افزایش بیشتر ناشی از بالا رفتن شاخص بهای تعدادی از اقلام و گروهها مانند مرکبات معادل 6/19 درصد، موز 7/21 درصد، انواع برنج 7/1 درصد، گوجهفرنگی 2/8 درصد، انواع ماهی آبهای داخل 3/11 درصد، فرآوردههای شیر 3/1 درصد، گوشت دام 5/0 درصد، «قند، شکر، مربا، عسل، شکلات و محصولات قنادی» و «خشکبار» هریک 2/1 درصد، آشامیدنیها 7/0 درصد، عدس 1/11 درصد، بیسکویت، کیک و شیرینی خشک 5/1 درصد، سبزی خوردن 3/2 درصد، انواع ماهی آبهای شمال 6/7 درصد، ماکارونی 6/2 درصد، روغنها و چربیها 4/0 درصد، نمک، ادویه، سسها و چاشنیها و ترکیبات خوراکی 9/0 درصد، لپه و نخود 5/2 درصد، هویج 3/0 درصد، فرآوردههای گوشتی 1/0 درصد و کدوی سبز 1/2 درصد بوده است. در این ماه شاخص بهای برخی از اقلام و گروهها مانند گوشت مرغ معادل 4/3 درصد، سیب درختی 4/6 درصد، انواع خیار 8/0 درصد، کاهو 12/0 درصد، سیبزمینی 7/3 درصد، تخممرغ 8/0 درصد، بادمجان و لوبیاچیتی هریک 8/1 درصد و انگور 1/0 درصد کاهش یافت.