یکی از راههای توسعه و پیشرفت کسبوکارها و در سطح کلان اقتصاد جامعه، تحقیقات است؛ تحقیقاتی که در نهایت منجر به خلق ایدههای جدید و کسب سود بیشتر خواهد شد. بر این اساس، هرگونه سرمایهگذاری روی این اصل، میتواند توجیهپذیر باشد، به شرطی که برآیند آن موجب ارتقای سطح آگاهی و اقتصادی کسبوکار شود. در همین زمینه، رییس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور از برنامه اعطای پژوهانه به طرحهای تحقیقاتی دانشجویی با موضوعات موردنیاز کشور با اعلام سه فراخوان در سال خبر داد.
وی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: ما تاکنون پروژههای تحقیقاتی را براساس اولویتهای مدنظر پذیرش و از آنها حمایت میکردیم اما از این پس در نظر داریم که بخشی از منابع خود را به موضوعات مدنظر مسئولان و نیازهای کشور اختصاص دهیم.
بنابراین براساس تصمیم اتخاذ شده بهزودی موضوعات موردنیاز کشور با بررسیهایی که صورت میگیرد از طریق پرتال صندوق اطلاعرسانی میشود و پس از آن با دریافت پروپوزالها آنها را بررسی می کنیم و به پروژههای تحقیقاتی انتخاب شده پژوهانه اعطا میشود.
به گفته این مقام مسئول، در شروع کار در سال، سهبار فراخوان از طریق پرتال صندوق اطلاعرسانی خواهد شد. در واقع هر چهار ماه یکبار به تعدادی از پروپوزالهای موردنیاز کشور پژوهانه اعطا میشود. به این ترتیب، اگر قصد پیشرفت در زمینه تحقیقات مختلف را دارید، روی این زمینه سرمایهگذاری کنید و از دولت تسهیلات بگیرید.