اگرچه کشاورزان زحمت زیادی برای تولید محصولات میکشند اما آن طور که باید، سود نمیبرند...
این را اکثر قریب به اتفاق کارشناسان و صاحبنظران میگویند و به آن معتقدند؛ این مسئله البته بیشتر متوجه کشاورزان ایران و برخی کشورهای جهان سوم است. در عین حال، وقتی همین محصول کشاورزی، از دست کشاورز، به قیمتی ارزان خریده میشود، با قیمتی چند برابر به دست مصرفکننده میرسد. بدیهی است وجود دلالان و واسطهها در این میان، علت اصلی گرانی است. هفته گذشته، در نشست خبری که معاونت باغبانی وزارت کشاورزی با خبرنگاران برگزار کرد، از نبود سیستم سامانه توزیع در زمینه عرضه محصولات کشاورزی شکایت داشت.
البته منظور این مقام مسئول، سامانه توزیعی است که هم به نفع مصرفکننده و هم به سود کشاورز عمل کند. آیا به نظر شما هدف معاونت باغبانی وزارت جهادکشاورزی، ورود سرمایهگذاران در این عرصه نبوده است؟ آن هم سرمایهدارانی که بتوانند این بازار را تحت کنترل خود بگیرند و سیستم توزیعی را تشکیل دهند که مشکلات و نابسامانیهای فروش محصولات کشاورزی را حل کند. اگر به این کار علاقه دارید، از همین امروز تحقیقات خود را شروع کنید. راهاندازی یک سامانه قوی توزیع با کمک معاونت باغبانی و عرضه محصولات کشاورزی بهصورت مستقیم و بدون وجود دهها
واسطه- دلال- میتواند هم یک سرمایهگذاری مناسب و پولساز باشد و هم قیمت محصولات باغی و کشاورزی را به نفع کشاورز و مصرفکننده تعدیل کند!