مدیر عامل شرکت «کارال» از برگزاری دومین جشنواره «خشت های سلامت» در راستای تعهد انجام مسئولیت اجتماعی این شرکت، تنها واحد صنعتی دارای تکنولوژی تولید ظروف آشپزخانه سوپر هاردآنادایز خبر داد.
به گزارش «فرصت امروز»، میرمحمدصادقی، مدیرعامل شرکت کارال در نشست خبری این شرکت از دومین دوره جشنواره «خشت های سلامت» که از ابتدای بهمن تا پایان سال 95 در 45 پایگاه در 31استان کشور برگزار خواهدشد، خبر داد و با اشاره به فعالیت های این شرکت گفت: مجموعه کارال از سال 1374 با هدف تولید محصولات و ظروف آشپزخانه بهداشتی وارد عرصه بازار شد و تیم فنی شرکت کارال در حوزه تولید موفق شد تکنولوژی هاردآنادایز را در داخل کشور بومی کند. این تکنولوژی توسط این شرکت در ایران ثبت اختراع شده و امتیاز آن تا 20 سال در انحصار آن است. آلیاژ به کار رفته مشابه آن چیزی است که در تولید بدنه هواپیما استفاده می شود.
مدیر عامل شرکت کارال به مسئولیت های اجتماعی این شرکت اشاره کرد و گفت: از سال 90 در کنار تولیدات شرکت سعی بر این داشتیم در حوزه مسئولیت های اجتماعی به توسعه و حمایت بهداشت جامعه کمک کنیم. در سال 90و91 حمایت هایی را از بنیادها و سازمان های حمایت از کودکان داشتیم و در سال های 92و93 همایش هایی را برای بیماران صعب العلاج تحت عنوان همایش «امید» و با شعار «امید پزشک هر بیماری است» برگزار کردیم. در ادامه در سال 94 براساس تصمیمات شرکت، طرح «خشت های سلامت» را برای نخستین بار رونمایی کردیم.
میرمحمدصادقی در ادامه معرفی این طرح افزود: استقبال خوب هموطنان از نخستین دوره این جشنواره، ما را تشویق کرد تا دومین دوره این جشن را برگزار کنیم. در این جشن خانواده ها ظروف آشپزخانه مستعمل و کهنه روئی و آلومینیومی و. . . را تحویل می دهند تا پس از ذوب و بازیافت تبدیل به شمش شده و در ساخت درب، پنجره و ستون های مورد نیاز برای ساخت پایگاه بهداشت و سلامت در مناطق محروم مورد استفاده قرار گیرد.
وی با بیان اینکه برای تقدیر از مشارکت کنندگان در این جشن، تسهیلات ویژه خرید محصولات کارال در اختیارشان قرار می گیرد، اظهار داشت: این طرح سه هدف اصلی یعنی خارج کردن ظروف آشپزخانه مستعمل و غیربهداشتی از خانه ها، عرضه ظروف آشپزخانه با تکنولوژی منحصر به فرد سوپر هاردآنادایز و ایجاد پایگاه بهداشت و سلامت در مناطق محروم را دنبال می کند.
وی ادامه داد: در نخستین دوره این جشن، یک مدرسه با سه کلاس درس در روستای دیماندول از توابع شهرستان دلفان استان لرستان احداث کردیم. 12تن ضایعات از محل بازیافت جمع آوری شد که 13 درصد هزینه های ساخت مدرسه را تامین و مابقی اعتبار لازم را مجموعه کارال پرداخت کرد.
در ادامه این راه در این دوره نیز قصد داریم یک پایگاه بهداشت و سلامت در منطقه بروجن در استان چهارمحال و بختیاری احداث کنیم.
میرمحمدصادقی در پایان گفت: خیرین علاقه مند به مشارکت در این طرح می توانند از طریق سامانه 500028490 و ارسال عدد 100 توسط شهروندان تهرانی و 101 برای دیگر مناطق کشور، از آدرس پایگاه های جمع آوری ظروف مستعمل اطلاع پیدا کنند.