رییس بانک مرکزی با اشاره به علاقهمندی سرمایهگذاری اروپایی و عربی به بخش بانکی ایران عنوان کرد: دولت ایران برنامهریزی برای دوران پس از تحریم را برای احیای اقتصاد کشور آغاز کرده است. به گزارش ایسنا، ولیالله سیف در گفتوگو با فایننشیال تایمز گفت: دولت سرگرم طرح استراتژیهایی برای تخصیص اعتبارات و تسریع توسعه بخشهای کلیدی شامل نفت و گاز، گردشگری و فناوری اطلاعات است. با این همه سیف خاطرنشان کرد: نمیتوان انتظار داشت برداشته شدن تحریمها تاثیر فوری بر اقتصاد ایران داشته باشد و برآوردکرد تاثیر آن تا پایان سال 1394 احساس نخواهد شد.
رییس بانک مرکزی همچنین عنوان کرد: سرمایهگذاران اروپایی و عربی در مورد امکان دریافت مجوز برای تاسیس بانکهای جدید، خرید سهام در بانکهای خصوصی کنونی و باز کردن شعبه از ما سوال میکنند. سیف در مصاحبههای قبلی خود گفته بود دولت به منظور پایداری رشد اقتصادی بدون در نظر گرفتن نتایج مذاکرات هستهای، خود را برای بدترین سناریوی ممکن آماده کرده است. رییس بانک مرکزی گفته بود: بدون در نظر گرفتن نتایج مذاکرات هستهای، اقتصادمان را به شکلی برنامهریزی کردهایم که بهبود تدریجی آن ادامه پیدا کند. نرخ تورم از 40 درصد پیش از روی کار آمدن دولت با اجرای سیاستهای پولی و مالی مناسب، اکنون به 15 درصد رسیده است.
سیف به فایننشیال تایمز گفت: کشور از رکود خارج شده است و رشد اقتصادی واقعی در سال 1394 احتمالا به 3درصد خواهد رسید. این نشریه انگلیسی به نقل از سیف نوشت: سیاست دولت برای تداوم رشد اقتصادی پایدار و تک رقمی کردن تورم با جدیت پیگیری خواهد شد. اقتصاد ایران پس از دو سال رکود و رشد سرسامآور تورم در سال 2013 رو به بهبود گذاشت و رشد اندک را تجربه کرد.