تا به حال برای تان پیش آمده که به شرکت کنندگان یک مسابقه که اطلاعات عمومی خوبی دارند حسادت کنید؟ از حسادت که بگذریم تا به حال پیش آمده از سطح معلومات این افراد تعجب کنید و دوست داشته باشید شما هم به این حد از معلومات و توانایی های علمی برسید؟
متاسفانه این روزها اغلب کاربران دنیای مجازی، عادت کرده اند از اطلاعات آنلاین استفاده کرده و به مغز خود استراحت مطلق بدهند. با این وجود، اگر در فضایی باشید که به اینترنت و دنیای مجازی دسترسی نداشته باشید، تکلیف چیست؟
پیشنهاد ما برای شما این است که با یک تیر دو نشان بزنید، در واقع از طریق فضای آنلاین و اینترنت به اطلاعات عمومی مناسب دسترسی پیدا کرده و به مرور زمان حجم اندوخته های ذهنی خود را افزایش دهید. برهمین اساس در این شماره قصد داریم تعدادی از وب سایت هایی که به افزایش اطلاعات عمومی شما کمک می کنند، معرفی کنیم.
ایران مان را بهتر بشناسیم
یکی از مهم ترین بخش های اطلاعات عمومی هر شخص به میزان دانش و اندوخته های ذهنی وی در مورد کشورش باز می گردد. این موضوع در مورد ما ایرانی ها که تاریخ و تمدنی باشکوه داریم، مصداق جدی تری دارد. بر همین اساس است که آشنا شدن با یک وب سایت رسمی که اطلاعات مفیدی درمورد کشور منتشر می کند بسیار مهم به نظر می رسد.
وب سایت وابسته به موسسه ایران شناسی، یکی از مفید ترین وب سایت هایی است که در این حوزه به کاربران خدمات ارائه می کند. بازدید از اطلاعات این وب سایت نه تنها اطلاعات عمومی کاربران را ارتقا می دهد، بلکه عرق ملی و احساس غرور افراد را نسبت به میهن شان افزایش می دهد. اگر قصد دارید ایران مان را بهتر بشناسید، سری به این آدرس بزنید:
اطلاعات معنوی خود را اعتلا دهید
اگر سوالات زیادی در خصوص مذهب و اصول آن دارید، اگر تمایل دارید به ناشرها، مراکز مهم، اخبار و هر نوع اطلاعات مهم در این زمینه دست پیدا کنید، سری به وب سایت رسمی مرکز بزرگ دایره المعارف اسلامی بزنید.
این وب سایت نه تنها یک دایره المعارف مفید است، بلکه شامل دانشنامه و مقالاتی می شود که می تواند برای تدوین یک مقاله، یا حتی غنی کردن پایان نامه هایی با محور اسلامی به کاربران کمک کند. افزون بر اینها، اگر قصد شرکت در مسابقه یا آزمونی با موضوع اطلاعات مذهبی را دارید، می توانید از طریق این وب سایت سطح اطلاعات خود را تا حد زیادی ارتقا دهید. برای ورود به این وب سایت از آدرس زیر استفاده کنید:
اطلاعات موسیقایی خود را به روز کنید
آشنایی با سبک های مختلف موسیقی کار ساده ای نیست. به خصوص وقتی که قرار باشد به موسیقی کشوری غنی مثل ایران پرداخته شود که سرشار از موسیقی محلی و آواهای باارزش است. آشنایی با موسیقی نواحی، تفکیک قائل شدن بین موسیقی لری، کردی، ترکی، عربی و. . . شناخت فرهنگ موسیقایی هر منطقه و مواردی مشابه بسیار سخت است.
اگر به موسیقی علاقه مند هستید یا دوست دارید در مباحث فرهنگی در مورد موسیقی و خاستگاه های آن حرفی برای گفتن داشته باشید، بهتر است نگاهی به وب سایت رسمی دایره المعارف موسیقی ایران داشته باشید این وب سایت که سرشار از اطلاعات مفید و ارزشمند است، نه تنها بیوگرافی هنرمندان شناخته شده و مطرح و سبک های موسیقی را به کاربران معرفی می کند، بلکه خبرنامه نیز دارد. برای بازدید از این وب سایت آدرس زیر را از دست ندهید:
اطلاعات قرآنی با طهور
برای افرادی که اخیرا به دین اسلام گرویده اند یا برحسب سن یا مناسبات اجتماعی خود، سوالات پرشماری پیرامون قرآن و آیه های قرآنی دارند، یافتن یک مرجع آگاه و امین بسیار مهم به نظر می رسد. اگرچه مراجعه حضوری به پیشوایان مذهبی یا مطلعان این حوزه ارزش بسزایی دارد، اما اگر فرصت محدود باشد و سوالات بسیار، می توان از یک وب سایت قرآنی معتبر برای دسترسی به پاسخ سوالات استفاده کرد.
وب سایت قرآنی «طهور» از معتبر ترین و البته پربازدید ترین وب سایت هایی است که با منوی سه زبانه (فارسی، انگلیسی و فرانسوی)، مشکل بسیاری از کاربران غیر ایرانی را هم حل کرده است. برای بازدید از این وب سایت به آدرس زیر مراجعه کنید:
ارتباط با نویسنده: royapakseresht@gmail.com