چندی پیش از ثبت نام و شروع دوره دانشکار در این صفحه گزارشی را ارائه کردیم، در هفته ای که گذشت پیوند «آموزه های علمی» و «دانش کارمحور» با اجرای طرح «دانشکار» به عنوان حلقه مفقوده این دو اصل تأثیرگذار در بازار کار محقق شد. به گزارش «فرصت امروز»، متولی اصلی این طرح پارک فناوری پردیس و مرکز نوآوری و شتابدهی یاس بوده است.
این مجموعه معتقد است اقشار دانشگاهی بعد از فارغ التحصیلی و در آستانه جذب به بازار کار، اغلب با شرایطی متفاوتی میان مطالب درسی و شرایط حقیقی مواجه می شوند؛ در چنین وضعی بروز تضاد میان داشته های علمی، شخصیت فرد و توقع کاری دانش آموخته با سیاست های کارفرمایان دور از انتظار نیست.
از این رو، هدف طرح دانشکار ایجاد توازن میان آموزه های علمی و دانش کار محور فارغ التحصیلان و پیوند این دو بخش مهم با یکدیگر است.
هفته اول دانشکار با برگزاری کارگاه های اکوسیستم کارآفرینی با تدریس مهندس پنیریان (مدیرعامل مرکز نوآوری و شتابدهی یاس)، کارگاه توسعه فردی و تیم سازی با تدریس دکتر موسوس، کارگاه شخصیت شناسی دکتر جمشیدی، کارگاه پرسونال برندینگ دکتر تسخیری و کارگاه رزومه نویسی با تدریس مهندس نجبا به پایان رسید.
در هفته جاری کارگاه های روش اصولی سرچ و اینفوگرافیک، مکاتبات اداری و پروپزال نویسی و کارآفرینی درون سازمانی تشکیل خواهد شد.
پس از پایان دوره دو هفته ای کارگاه ها، کارآموزی شرکت کنندگان در شرکت های دانش بنیان فعال در پارک فناوری پردیس آغاز می شود که به مدت دو ماه خواهد بود.
این طرح طی دو ماه و در قالب شش کارگاه صورت اجرایی به خود گرفت که طبق برنامه ریزی های به عمل آمده کارگاه انتهایی با هدف آشنایی کارآموزان با شرکت های دانش بنیان فعال در پارک فناوری پردیس و همچنین آماده سازی بستری برای رایزنی بدون واسطه افراد جویای کار با کارفرمایان برگزار می شود.