یکشنبه, ۴ آذر(۹) ۱۴۰۳ / Sun, 24 Nov(11) 2024 /
           
فرصت امروز

ثروتمندترین افراد جهان، افرادی هستند که در مرکز توجه قرار دارند‌‌. چگونگی ثروتمند شدن آن‌ها، تحصیلات، موقعیت سیاسی و اجتماعی، سن و شغل این افراد، از جمله مواردی است که نه تنها برای کارشناسان اقتصادی، بلکه برای بسیاری از مردم جذاب است‌‌. نشریه فوربس، هر سال فهرستی از ثروتمند‌ترین افراد دنیا منتشر می‌کند‌‌. گرچه جایگاه افراد حاضر در این فهرست 15 نفره، اغلب با چند پله صعود و سقوط همراه است‌‌ اما جایگاه برخی چهره‌های مشهور در این فهرست دائمی است‌‌. ایالات متحده با 11 نفر، حضور قدرتمندی در این فهرست دارد‌‌.

البته نگاهی به 50 ثروتمند دنیا باعث گسترش تنوع کشورهای حاضر در فهرست می‌شود‌‌. اما باز هم این ایالات‌متحده است که مقام نخست را به خود اختصاص می‌دهد‌‌. تنوع شغلی افراد حاضر و حضور فعالان عرصه تکنولوژی در این فهرست، کاملا محسوس است‌‌. یکی از نکته‌های اشتراک بین اغلب این ثروتمندان، خود‌اتکایی و ابتکار و خلاقیت فردی برای ثروتمند شدن است‌‌. به عبارت دیگر، تقریبا تمامی افراد این فهرست بدون ثروت موروثی یا وابستگی‌های دولتی به جایگاه فعلی رسیده‌اند‌‌.

بیل گیتس با 79.3 بیلیون دلار دارایی

چهره و نام بیل گیتس برای اغلب مردم دنیا آشناست و نیاز چندانی به معرفی ندارد‌‌. این نابغه 60 ساله با تاسیس شرکت مایکروسافت، نه تنها دنیای تکنولوژی را متحول ساخت، بلکه پله‌های پیشرفت اقتصادی را در کوتاه‌ترین زمان طی کرد‌. بیل گیتس در خانواده‌ای با رفاه متوسط اقتصادی بزرگ شد و برای شروع کارش به ثروت افسانه‌ای یا سرمایه هنگفتی وابستگی نداشت‌‌. تنها سلاح او برای پیروزی در میدان اقتصاد، نبوغ و استعداد ذاتی بود‌‌. با گذشت سال‌ها و رشد سریع مایکروسافت، حالا او ثروتمندترین مرد جهان است‌. فعالیت‌های متعدد خیرخواهانه و بشر دوستانه او در بنیاد رسمی خیریه‌اش باعث شده، محبوبیت جهانی جزو صفات همیشگی او باشد‌.

کارلوس اسلیم با 75.1 بیلیون دلار دارایی

تمامی افرادی که قصد داشته باشند از سراسر آمریکای لاتین با هر بخش از دنیا تماس گیرند‌. از خطوط مخابراتی این مرد مکزیکی تبار استفاده خواهند کرد‌‌. خطوط مخابراتی شرکت اسلیم 18‌کشور را در قاره آمریکا پوشش می‌دهد و با بیش از 265 میلیون مشتری، سهم تقریبی 70درصد از بازار تلفن همراه و 80درصد از خطوط ثابت را به خود اختصاص داده است‌‌. با جود اینکه کارلوس اسلیم در مکزیک اقامت دارد، اما حضوری فعال در بازارهای بورس و مبادلات تجاری ایالات متحده دارد‌‌. او سهامدار بسیاری از شرکت‌ها در مکزیک و آمریکاست‌‌. داشتن سهام ثابت در نشریه نیویورک تایمز از سهام‌های جالب اوست‌‌. وی در بنیاد خیریه گیتس، بنیاد چلسی و بسیاری از نهادهای خیریه دیگر نیز فعالیت‌های بشر‌دوستانه انجام می‌دهد.

وارن بافت با 72.2 بیلیون دلار دارایی

وارن بافت 84 ساله به معنای واقعی، مردی بی‌نظیر در عرصه اقتصاد است‌‌. این کارآفرین و مدیرعامل شرکت مشهور برکشایر هاتاوی، در هر زمینه‌ای، از سرمایه‌گذاری در بورس گرفته تا تاسیس بنگاه‌های اقتصادی موفق عمل کرده‌. وی رکورددار موفقیت در بازار بورس آمریکاست‌‌. از سوی دیگر، اعطای بیش از 20 میلیارد دلار به خیریه‌های مختلف باعث شده، به یکی از نیکوکارترین افراد در زمینه امور خیریه تبدیل شود.

آمائونیکا اورتگا با 67بیلیون دلار دارایی

این شهروند مادریدی، لقب «ثروتمندترین خرده‌فروش جهان» را به خود اختصاص داده است‌‌. اما علت این لقب به شروع کار او باز می‌گردد‌‌. اورتگا که فرزند یک کارگر راه آهن بود، با سرمایه‌ای بسیار ناچیز و خرده فروشی لباس در یک فروشگاه کار خود را آغاز کرد، اما این روزها گستره فعالیت‌های او بسیار وسیع است‌‌. از ریاست ایندیتکس و مالکیت 60درصد از مجموعه ایندیتکس گرفته، تا فعالیت در بازار املاک و سرمایه‌گذاری در ساخت آسمانخراش‌های میلیارد دلاری در مادرید، نیویورک و لندن‌‌.

لری الیسون با 54 بیلیون دلار

شاید، کمتر کسی می‌توانست حدس بزند لری الیسون 70 ساله که متولد نیویورک و پرورش یافته در خانواده‌ای متزلزل و نسبتا فقیر است و دو بار تحصیلات دانشگاهی را نیمه‌کاره رها کرده، روزی پنجمین مرد ثروتمند جهان باشد‌‌. اما استعداد ویژه الیسون در ریاضیات و برنامه‌نویسی ابتدا باعث استخدامش در شرکت IBM و سپس، تاسیس شرکت اوراکل در سال 1977 میلادی شد‌.

اوراکل به سرعت به یکی از برترین شرکت‌ها در زمینه برنامه‌ریزی و ارائه برنامه‌های کاربردی در سراسر آمریکا برای کسب‌و‌کار و تجارت الکترونیک و اینترنتی تبدیل شد‌‌. هجوم شرکت‌های نام آشنا و بزرگ برای کمک گرفتن از مشاوران شرکت اوراکل، پایان موفقیت‌های الیسون نبود‌‌. از سال 2004 لری الیسون در اقدامی هوشمندانه شروع به خرید شرکت‌های بزرگ و کوچکی کرد که فعالیت‌های مشابه با شرکت او انجام می‌دادند‌‌. با این روش هم رقبا را کاهش داد و هم منظومه تحت سرپرستی خود را در سراسر ایالات متحده گسترش داد‌‌.

فعالان عرصه تکنولوژی و خانواده‌های مشهور

مقام ششم تا پانزدهم فهرست فوربس، نکات جالبی را شامل می‌شود‌‌. حضور خانواده کخ (چارلز رتبه شش و دیوید رتبه هفتم)، خانواده والتون (کریستی رتبه هشتم، جیم رتبه 10، آلیس رتبه 11، رابسون رتبه 12 ) و حضور یک چهره شناخته شده دیگر در عرصه تکنولوژی یعنی مارک زوکربرگ جوان در رتبه 15‌‌.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/Q5kXTusY
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
خرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهخرید از چینخرید فالوور فیکدوره رایگان Network+MEXCتبلیغات در گوگلقصه صوتیریل جرثقیلخرید لایک اینستاگرامواردات و صادرات تجارتگرامچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانکمک به خیریهسریال ازازیللوازم یدکی تویوتاگالری مانتوریفرال مارکتینگ چیست؟محاسبه قیمت طلاماشین ظرفشویی بوشآژانس تبلیغاتیتعمیرگاه فیکس تکنیکتور سنگاپورتولید کننده پالت پلاستیکیهارد باکستالار ختمبهترین آزمون ساز آنلایننرم افزار ارسال صورتحساب الکترونیکیقرص لاغری پلاتینirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامگیفت کارت استیم اوکراینمحصول ارگانیکبهترین وکیل شیرازخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلقیمت ملک در قبرس شمالیچوب پلاستضد یخ پارس سهندخرید آیفون 15 پرو مکسمشاور مالیاتیقیمت تترمشاوره منابع انسانیخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختاکستریم VXدانلود آهنگ جدیدلمبهخرید جم فری فایرتخت خواب دو نفرهکابینت و کمد دیواری اقساطی
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه