یکشنبه, ۴ آذر(۹) ۱۴۰۳ / Sun, 24 Nov(11) 2024 /
           
فرصت امروز

معاون نوآوری و فناوری وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: تولید و فروش 100تا 140هزار نرم‌افزار (اپلیکیشن) تلفن همراه ایرانی در بازار باوجود مساعد نبودن فضای کسب‌وکار نشان از ظرفیت بالای این بخش برای ایجاد اشتغال و درآمدزایی دارد.

به گزارش ایرنا، امیرحسین دوایی مرکزی افزود: اگرچه نرم‌افزارهای تولید داخلی ممکن است از لحاظ کیفی قدرت رقابت را در بازار‌های جهانی نداشته باشد، اما شروع بسیار خوبی برای افزایش اشتغال در این بخش است.

وی به آغاز تولید محدود برخی خدمات بخش اینترنت و نرم‌افزار در کشور اشاره کرد و آن را نشان از شکل‌گیری فضایی جدید در کشور در بخش اشتغال‌زایی دانست.

دوایی مرکزی بهبود مستمر فضای کسب‌و‌کار کشور را عامل مهمی در توسعه اشتغال از طریق بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات برشمرد و خاطرنشان کرد: علاوه بر بهبود فضای کسب‌و‌کار، نوآوران و ایده‌پردازان این بخش باید توانایی‌ها را به‌گونه‌ای افزایش دهند که ایده آنها بتواند به محصولی برای تولید در بازار منتهی شود.

به گفته معاون نوآوری و فناوری وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اکنون تعداد بسیار زیادی از ایده‌های نوآورانه در بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات (آی‌سی‌تی) کشور وجود دارد که باید پرورانده شده و به مرحله‌ای برسند که منجر به افزایش اشتغال در این بخش شوند که این‌کار هم با آموزش‌های مناسب عملی خواهد شد.

وی یکی از مهم‌ترین موانع تبدیل ایده‌ها به محصول را نبود قانون حق تکثیر (کپی رایت) عنوان کرد و افزود: نبود این قانون عاملی است تا عده زیادی از صاحبان ایده نتوانند ایده‌های خود را عرضه کنند، زیرا اطمینان ندارند ایده‌ها تا رسیدن به محصول حفظ شود یا توسط عده‌ای دیگر به سرقت برود.

دوایی مرکزی تأکید کرد: اجباری شدن رعایت حق تکثیر در کشور فضا را برای ایده‌پردازان و نوآوران مهیا می‌کند که این موضوع خود عامل اصلی افزایش اشتغال در کشور خواهد بود. معاون نوآوری و فناوری وزیرارتباطات، نوآوری را فرآیندی تدریجی عنوان کرد و ادامه داد: بسیاری از نوآوری‌های جهانی کم‌کم تبدیل به محصول‌هایی قابل عرضه در دنیا شده‌اند.

وی یادآور شد: تبدیل یک ایده به محصولی که بازار جهانی را در اختیار بگیرد کارساده و آسانی نیست که یک شبه روی دهد، بلکه باید در سایه تلاش و کوشش مطرح‌کننده آن اقدام برای رسیدن به بازار تولید شده و سپس با افزایش کیفیت بتواند در جهان جایی باز کند.

دوایی مرکزی حمایت دولت از ایده پردازان را در ایجاد و توسعه زیرساخت‌های ارتباطی، مقررات‌گذاری ارتباطی، ایجاد مراکز داده (دیتا سنتر‌ها) و تعیین پهنای باند مورد نیاز دانست و ادامه داد: تاکنون هزینه‌های زیادی صرف تامین زیرساخت شده است و همچنان ادامه خواهد یافت و ایده پردازان می‌توانند از آنها نهایت استفاده را کنند.

معاون نوآوری و فناوری وزیر ارتباطات ایده‌پردازان و نوآوران واقعی را بی‌نیاز از کمک‌های مالی دولت دانست که تنها با اتکا به اهداف خود تلاش می‌کنند با هم افزایی با دیگران ایده‌های خود را تبدیل به محصولی قابل تولید کنند.

وی گفت: ایده‌پرداز و نوآوری که تنها چشم به کمک‌های مالی و تسهیلاتی دولتی داشته باشد خارج از فضای نوآوری است زیرافضای نوآوری از وابسته شدن به دولت روگردان است و دنبال راهکارهای مناسب‌تر است.

دوایی مرکزی کمک پولی و مالی به نوآوران را تجربه شکست خورده‌ای دانست و تأکید کرد: افراد نوآور به دنبال دریافت پول از دولت نیستند و اینها اشخاص دیگری هستند. پیش از این نصرالله جهانگرد، معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از تولید ۷۰‌هزار اپلیکیشن فارسی در یک سال و نیم اخیر خبر داده بود.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/JwIFTnrm
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
خرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهخرید از چینخرید فالوور فیکدوره رایگان Network+MEXCتبلیغات در گوگلقصه صوتیریل جرثقیلخرید لایک اینستاگرامواردات و صادرات تجارتگرامچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانکمک به خیریهسریال ازازیللوازم یدکی تویوتاگالری مانتوریفرال مارکتینگ چیست؟محاسبه قیمت طلاماشین ظرفشویی بوشآژانس تبلیغاتیتعمیرگاه فیکس تکنیکتور سنگاپورتولید کننده پالت پلاستیکیهارد باکستالار ختمبهترین آزمون ساز آنلایننرم افزار ارسال صورتحساب الکترونیکیقرص لاغری پلاتینirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامگیفت کارت استیم اوکراینمحصول ارگانیکبهترین وکیل شیرازخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلقیمت ملک در قبرس شمالیچوب پلاستضد یخ پارس سهندخرید آیفون 15 پرو مکسمشاور مالیاتیقیمت تترمشاوره منابع انسانیخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختاکستریم VXدانلود آهنگ جدیدلمبهخرید جم فری فایرتخت خواب دو نفره
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه