شنبه, ۳۰ تیر(۴) ۱۴۰۳ / Sat, 20 Jul(7) 2024 /
           
فرصت امروز

نایب رئیس اتاق بازرگانی و صنایع لاهور پاکستان بر تمایل فعالان اقتصادی این کشور به سرمایه‌گذاری در صنعت خودرو ایران تأکید و اعلام کرد که پاکستان در فصل جدید اقتصاد ایران آمادگی تعاملات تجاری بیشتری را دارد. به گزارش ایسنا، الماس حیدر در دیدار با اعضای اتاق بازرگانی خراسان رضوی در مشهد با اشاره به اینکه پاکستان می‌تواند در فصل جدید اقتصاد ایران نقش ایفا کند، اظهار کرد: ظرفیت‌های اقتصادی قابل توجهی در دو کشور وجود دارد که باید مورد استفاده قرار گیرد. اتاق بازرگانی لاهور آمادگی دارد زمینه تعامل بازرگانان ایران و پاکستان را فراهم کند.

23523236347634734575733463623632624224

وی با بیان اینکه تدبیر دستگاه دیپلماسی ایران در رفع تحریم‌ها قابل تمجید است، ادامه داد: در ایران پس از رفع تحریم‌ها فصل جدیدی از روابط اقتصادی با دنیا آغاز می‌شود. اسلام‌آباد نیز در این موقعیت علاقه‌مند به گسترش همکاری‌های اقتصادی با تهران است. پاکستان با لغو قطعنامه 2231 سازمان ملل تحریم‌هایی که علیه ایران اعمال کرده بود را از بین برد و شرایط را برای برقراری ارتباط بین دو کشور فراهم کرد.

نایب رئیس اتاق بازرگانی و صنایع لاهور پاکستان با اشاره به اینکه ارزش تجارت غیر‌نفتی بین دو کشور 220 میلیون دلار است، افزود: با توجه به اینکه تجارت صحیح می‌تواند از تجارت قاچاق جلوگیری کند و بانک‌ها در این زمینه می‌توانند نقش بسیار مهمی ایفا کنند، نمایندگان چند بانک بزرگ پاکستان به ایران سفر کرده تا فعالیت‌های بانکی بین دو کشور را افزایش دهند.

الماس حیدر با تأکید بر اینکه ایران همسایه بسیار بزرگ و ارزشمندی برای پاکستان است، خاطرنشان کرد: در پاکستان این علاقه وجود دارد که در بخش صنعت خودرو ایران سرمایه‌گذاری کند. بخش صنعت پاکستان نیز برای خرید پلاستیک از ایران آمادگی دارد، زیرا شبکه‌ وسیع مهندسی در پاکستان شکل گرفته و به همین دلیل شرکت‌های ایرانی می‌توانند پلاستیک به پاکستان صادر کنند. وی در خصوص اتاق بازرگانی لاهور تصریح کرد: این اتاق در سال 1923 افتتاح شده و بیش از 90 سال قدمت دارد، هرچند در گذشته به نام اتاق بازرگانی شبه قاره هند شناخته شده بود اما در سال 1960 به نام لاهور تغییر یافت.

نایب رئیس اتاق بازرگانی و صنایع لاهور پاکستان با اشاره به صادرات چرم پاکستان به کشورهای اروپایی اضافه کرد: علاوه بر این صنعت پاکستان می‌تواند تعاملات خود را با جمهوری اسلامی ایران در حوزه‌هایی مانند ساختمان، کاغذ، نرم‌افزار، سخت‌افزار و صادرات میوه، افزایش دهد. صنایع داروسازی، مواد‌غذایی، نساجی، پنبه، گندم و برنج از جمله صنایعی بوده که دارای ظرفیت‌های قابل توجهی برای برنامه‌ریزی و بهره‌برداری از آن هستند. ایران می‌تواند از طریق پاکستان علاوه بر استفاده از بازار بنگلادش و نپال، با چین نیز وارد فعالیت‌های تجاری ارزشمند شود.

الماس حیدر بیان کرد: پاکستان به 5هزار مگاوات انرژی نیاز دارد که امید است دولت‌های دو کشور در خصوص تأمین این انرژی مورد نیاز وارد گفت‌وگو شوند و زمینه شکل‌گیری این تجارت بزرگ را فراهم کنند.

همچنین با توجه به علاقه‌مندی لاهور برای برگزاری نمایشگاه‌های تخصصی در ایران و به‌ویژه در مشهد با فعال شدن دبیرخانه کمیته مشترک اقتصادی ایران و پاکستان، این دو کشور می‌توانند تصمیمات خود را در این زمینه عملیاتی کنند. وی گفت: دانشجویان ایرانی در صورت تمایل می‌توانند با ارائه درخواست خود به اتاق بازرگانی لاهور از بورسیه پنج رشته تحصیلی در لاهور استفاده کنند.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/PVsWYC6t
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
آزمایشگاه تجهیزات اعلام حریق آریاکخرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهخرید از چیندوره مذاکره استاد احمد محمدیخرید فالوور فیکدوره رایگان Network+MEXCتبلیغات در گوگلآموزش آرایشگریقصه صوتیریل جرثقیلخرید لایک اینستاگرامواردات و صادرات تجارتگرامخرید آیفون 15 پرو مکستجارتخانه آراد برندینگواردات از چینتعمیر گیربکس اتوماتیکخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلخرید قسطیاپن ورک پرمیت کاناداتعمیر گیربکس اتوماتیک در مازندرانورمی کمپوستچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانقیمت تیرآهن امروزمیز تلویزیونتعمیر گیربکس اتوماتیکتخت خواب دو نفرهخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختدندانپزشکی سعادت آبادتور استانبولنرم‌افزار حسابداری رایگانتور استانبولتور اماراتکولر گازی جنرال گلدکولر گازی ایوولیچک صیادیخرید نهال گردوکمک به خیریهماشین ظرفشویی بوشخدمات خم و برش و لیزر فلزاتتعمیرگاه فیکس تکنیکصندلی پلاستیکیرمان عاشقانهگیفت کارت استیم اوکراینسریال ازازیلتور سنگاپورلوازم یدکی تویوتاقرص لاغری پلاتین
تبلیغات
  • واتساپ : 09031706847
  • ایمیل : ghadimi@gmail.com

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه