جمعه, ۲۱ دی(۱۰) ۱۴۰۳ / Fri, 10 Jan(1) 2025 /
           
فرصت امروز
گزارش تحلیلی فرصت‌امروز از برنامه شرکت‌های تولیدی در پی لغو تحریم‌ها

تقویت صادرات تولیدات داخلی

8 سال پیش ( 1394/10/26 )
پدیدآورنده : ساناز کلاهدوز  

گسترش سبد محصولات و حـضـور در بـازارهـای بین‌المللی نخستین خواسته تولید‌کنندگان ایرانی پس از برجام است، خواسته‌هایی که در سال‌های گذشته همواره در کش و قوس مسائل سیاسی نادیده گرفته شده و فدای روابط سیاسی شد، ‌اما از امروز فرصت تازه‌ای برای طرح و بسط دارد.پژمان داوری، مدیرعامل شرکت فرآورده‌های گوشتی تهران (سولیکو) درباره اقدامات این شرکت پس از لغو تحریم‌ها می‌گوید: با «لغو تحریم‌ها» یکی از اهداف مهم ما «گسترش سبد محصولات» و «تسهیل روابط بانکی» یکی از اهداف اصلی ما است که برنامه‌ریزی‌هایی در این زمینه داشته‌ایم.

او در ادامه گفت‌وگوی خود با «فرصت امروز» درباره برنامه ریزی‌های این شرکت پس از لغو تحریم‌ها می‌گوید: شرکت ما در نظر دارد تا با لغو تحریم‌ها، سبد محصولات خود را گسترش دهد و به نوعی آن را بین‌المللی‌تر کند و به دلیل اینکه به کشورهایی همچون عراق، امارات و... صادرات داریم فضای رقابت با این کشورها را به خوبی می‌شناسیم.

مــدیـرعـامـل شـرکت فرآورده‌های گوشتی تهران (سولیکو) درباره لغو تحریم‌ها و تاثیر آن بر تولید کشور اظهار می‌کند: طبق برداشتی که من از شرایط پساتحریم دارم، به دلیل اینکه بازار ایران از دید سرمایه‌گذاران غربی بازاری بکر و دست‌نخورده است می‌تواند تهدیدی برای تولیدکنندگان کوچک ما باشد، زیرا به طور حتم باز شدن مرزهای ما خصوصا بازارهایی که پیشرفت چندانی در آن نداشته‌ایم، فرصتی مناسب برای سرمایه‌گذاران خارجی و تهدیدی برای تولیدکنندگان کوچک داخلی است.

داوری ادامه می‌دهد: اما شرکت‌های بزرگ زیرساخت‌های مناسبی دارند . فرصت خوبی دارند تا شراکت مناسبی با سرمایه‌گذاران خارجی داشته باشند که به طور حتم نتایج مثبتی برای کشور خواهد داشت. البته از نظر من تولیدکنندگان بیشتر در معرض خطر هستند تا ارائه‌دهندگان خدمات. زیرا برای آشنایی با خلق و خوی مردم در ایران و آشنایی با شرایط حاکم بر مردم و زندگی آنها مدت زمانی را لازم دارد که می‌تواند این خطر را کمتر کند اما برای تولیدکنندگان شرایط متفاوت است و سرمایه‌گذاران خارجی می‌توانند به محض شناخت بازار در آن شروع به فعالیت کنند.

او درادامه می‌گوید: به طور حتم تولیدات ما آسیب جدی خواهد دید اما محصولاتی که ما در تولید آن دانش و خٌبرگی کامل را داریم، می‌تواند مزیت رقابتی ما باشد و تمام شرایط ما در پساتحریم به سـیـاسـت‌گذاری‌های کلان اقتصادی بستگی دارد تا در بلند‌مدت به نفع تولیدکنندگان داخلی باشد.

انتظار تاثیر لغو تحریم‌ها در کوتاه‌مدت بی‌مورد است

عبدالوهاب سهل آبادی رئیس هیات‌مدیره شرکت ماشین‌سازی اصفهان در گفت‌وگو با «فرصت امروز» درباره مدت زمان لازم برای تاثیر لغو تحریم‌ها بر فعالیت‌های تولید و کارخانه‌های کشور اظهار می‌کند: بالاخره پس از 12 سال ظلم به ایران و جامعه کار و تولید آن رو به پایان است اما باید توجه داشت تاثیر 12 سال تحریم را نمی‌توان به طور مثال در 12 روز رفع کرد و به طور حتم مدت زمان طولانی نیاز دارد تا تاثیر خود را بر تولید کشور نشان دهد.

اما خوشبختانه از زمان شروع کار دولت یازدهم جامعه کار و تولید کشور چشم به راه اتفاقی نو در اقتصاد و تولید کشور بود، البته نباید از این موضوع غافل باشیم که در طول این سال‌ها تولیدکنندگان ما از راه‌های مختلفی استفاده کردند تا فعالیت‌های خود را انجام دهند تا تحریم‌ها نتواند مانع کار آنها باشد اما خطرات بسیاری را به جان خریده و از مشکلات بسیاری عبور کرده‌اند تا بتوانند به نتایج دلخواه خود برسند.

او در ادامــه مـی‌گـوید: امیدواریم بعد از اجرای برجام، تولید‌کنندگان ما بتوانند با آرامش فعالیت‌های تجاری خود را انجام دهند و از طرفی با تسهیل فعالیت‌های بانکی بتوانیم از طریق ارتباط با بانک‌های خارجی فعالیت‌های ارزی خود را آغاز کنیم که پس از این شرایط وظیفه تـولـیـد‌کـنندگان یافتن بازارهای هدف و ایجاد راه‌های مناسب برای تقویت صادرات تولیدات کشور است.

تاثیر قیمت‌های جهانی بر معدنی‌ها بیشتر از تحریم‌ها است

به طور حتم با توجه به اظهارات تولیدکنندگان و صنعتگران، برداشته شدن تحریم‌ها تاثیر جدی بر فعالیت‌های آنها خواهد داشت اما طبق اظهارات شرکت‌های معدنی، شرایط آنها به‌گونه‌ای دیگر و کاملا متفاوت است.محمد مصری‌نژاد، مدیر امور مجتمع گندله‌سازی اردکان وابسته به شرکت صنعتی، معدنی چادرملو درباره برنامه‌های این شرکت در پساتحریم می‌گوید: با لغو تحریم‌ها استفاده از امکانات تجهیزاتی که به دلیل تحریم‌ها محدود شده بود آزاد خواهد شد و با ایجاد ارتبا‌ط‌های بانکی امکان انتقال مستقیم منابع مالی تسریع خواهد شد.

او ادامه می‌دهد: از این به بعد تلاش و برنامه شرکت چادرملو در جهت توسعه فعالیت‌ها و تامین قطعات‌یدکی و ماشین‌آلات تولید خواهد بود و چالش‌های پروژه‌ها در زمینه‌های مالی، قراردادها و انتقال به داخل تسهیل خواهد شد. در ادامه این موضوع رضا خیام، مدیرعامل شرکت خیام سپندار در گفت‌وگو با «فرصت امروز» درباره برنامه این شرکت در ایام پساتحریم می‌گوید: تاثیر قیمت‌های جهانی بر فعالیت‌های ما بیشتر از تحریم‌ها است البته نمی‌توان گفت تحریم‌ها مانع فعالیت‌های ما نبوده زیرا در صادرات و ارتباط با سایر کشورها و فعالیت‌های بانکی ما تاثیر منفی داشته که امیدواریم با لغو آن این شرایط بهبود یابد.

او ادامه داد: اما باز هم ذکر این نکته ضروری است که ما بیشتر از لغو تحریم‌ها، منتظر کاهش قیمت‌ها هستیم. براساس اظهارات فعالان عرصه تولید در کشور و صنعتگران و معدنکاران، لغو تحریم‌ها می‌تواند با تسهیل ارتباط با سایر کشورها و بهبود روابط بانکی درهای جدیدی به روی اقتصاد ما بگشاید.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/3ZCy4u0F
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
سفارش سئو سایتقیمت ورق گالوانیزهخرید از چینخرید فالوور فیکدوره رایگان Network+MEXCتبلیغات در گوگلقصه صوتیریل جرثقیلخرید لایک اینستاگرامواردات و صادرات تجارتگرامچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانلوازم یدکی تویوتاتولید کننده پالت پلاستیکیهارد باکسقرص لاغری پلاتینirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامگیفت کارت استیم اوکراینمحصول ارگانیکبهترین وکیل شیرازخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلقیمت ملک در قبرس شمالیچوب پلاستضد یخ پارس سهندخرید آیفون 15 پرو مکسمشاور مالیاتیقیمت تترمشاوره منابع انسانیخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختاکستریم VXدانلود آهنگ جدیدلمبهخرید جم فری فایرتخت خواب دو نفرهکابینت و کمد دیواری اقساطیکفپوش پی وی سیتماشای سریال زخم کاری 4تخت خوابقیمت کمد دیواریکاشت ابرو طبیعیتاسیس کلینیک زیباییریفرال مارکتینگ چیست؟ماشین ظرفشویی بوشکوچینگ چیستتور سنگاپورخرید PS5مبلمان اداریقیمت طلای آبشدهنرم افزار ارسال صورتحساب الکترونیکیکوچینگ فراکوچ
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه