به اعتقاد اکثر کارشناسان، بانک ملت یکی از بهترین گزینهها در میان سهمهای گروه بانکی محسوب میشود و حتی میتوان مستقل از مقوله توافق هستهای نیز شرایط فاندامنتال بانک ملت را در مقایسه با سایر سهمهای گروه بانکی، نسبتا مطلوب و قابلقبول دانست.
به لحاظ تکنیکال نیز همانطور که مشاهده میشود نمودار این سهم از آغاز بهمن ماه اخیر تاکنون موفق به صعود از 184تومان تا 273تومان شده و در نتیجه بازدهی فوقالعاده 50درصدی را ظرف مدت زمان نسبتا کوتاه سهماه برای سهامدارانش رقم زده است. بنابراین چندان غیرعادی نیست اگر هماکنون شاهد استراحت و اصلاح قیمتی حدودا 20درصد روی روند این سهم باشیم.
به لحاظ تکنیکال همانطور که ملاحظه میکنید قیمت پس از دستیابی به قله حداکثری خودش در 273تومان مجددا آغاز به نزول کرده و همه سطوح اصلاحی فیبوناچی را یک به یک پشت سرگذاشته و درحال حاضر به یکی از نازلترین سطوح حمایتی خودش در 220 تومان رسیده است که این سطح متناظر با سطح بازگشتی 61.8درصد فیبوناچی نیز است.
اغلب اندیکاتورها همچون اندیکاتورهای استوکاستیک، مکدی و RSI همگی حوالی 25 فروردین ماه و از حدود قیمت 250 تومان سیگنال فروش صادر کردهاند و پس از آن شاهد آغاز روند اصلاحی و نزولی سهم بودهایم. البته هنوز هم اثر واضحی از سیگنال بازگشت روند روی اندیکاتورها مشاهده نمیشود. نخستین محدوده حمایت فعلی سهم در 215 تا 220 تومان قرار دارد که شکسته شدن آن میتواند موجب ریزش قیمت تا سطح حمایت بعدی در 208 تومان شود.
برمبنای موجشماری امواج الیوت به نظر میرسد هماکنون در ریزموجهای اصلاحی abc از موج نزولی چهارم به سر میبریم. طبق اصول تئوری الیوت، از آنجا که موجهای چهارم و اول نمیتوانند با یکدیگر اشتراک قیمت داشته باشند، پس قاعدتا نباید شاهد ریزش قیمت سهم به سطوح پایینتر از 208 تومان باشیم.
در مجموع، با توجه به شرایط تکنیکی و بنیادی بانک ملت، میتوان خرید این سهم را در محدوده 210 تا 215 تومان گزینه نسبتا مناسب و کمریسکی در میان سایر سهمهای گروه بانکی دانست. بهویژه برای افرادی که همچنان به حصول توافق هستهای در تیرماه خوشبین بوده و مایل به ریسک کردن بخشی از سرمایه خود روی نتیجه این توافق بهویژه در گروه بانکی هستند که یکی از تأثیرپذیرترین گروهها از توافق هستهای هستند.