جالب اینکه کلاف دوم امروز هم بهنوعی بستهبندی موادغذایی به حساب میآید، قبل از پرداختن به ایده مورد نظر لازم است بدانید که طباخیها مواد مصرفی خود را که انواع کله و پاچه گوسفند و گاو و انواع سیرابی را شامل میشوند از کشتارگاهها میگیرند و در واقع وظیفه پاک کردن و حاضر کردن آن به عهده کشتارگاه است.
کاری که سالهای گذشته قصابیها انجام میدادند چند سالی است براساس موازین وزارت بهداشت به عهده کشتارگاهها گذاشته شده است.
با وجود این نیاز که بسیار هم مصرف بالایی دارد، متاسفانه در بخش بستهبندی و حتی کشتارگاه استاندارد و مناسب برای این پروسه، ضعیف عمل میشود بهگونهایکه حتی محمدباقر گنجی، نایبرییس اتحادیه طباخان از نبود یك كشتارگاه بزرگ و كاملا مكانیزه در شهر تهران گله كرده بود. کشتارگاهی که به ماشینآلات لازم و قیچیهای صنعتی مناسب مجهز باشد و بتواند همه کلهپاچههای کشتارگاهها را به شکل اولیه خود جمعآوری کرده و پس از پاک کردن و بستهبندی مناسب در اختیار طباخیها قرار دهد.
شاید سرمایهگذاری در چنین کاری بتواند خدمت مناسبی به جامعه کلهپزان و کلهخوران بکند و در عین حال سود معقول و مناسبی را به صاحب سرمایه بدهد.