شنبه, ۳۰ فروردین(۱) ۱۴۰۴ / Sat, 19 Apr(4) 2025 /
           
فرصت امروز
رییس سازمان توسعه تجارت اعلام کرد

برگزاری همزمان نمایشگاه پوشاک ایران و ترکیه عمدی‌است

10 سال پیش ( 1393/11/11 )
 

رییس سازمان توسعه تجارت درباره برگزاری همزمان نمایشگاه پوشاک ایران و ترکیه و اعتراض تولیدکنندگان داخلی نسبت به این موضوع تصریح کرد: مخصوصا این دو نمایشگاه را همزمان برگزار کردیم و اقدام بسیار خوبی است.

نمایشگاه پوشاک ایران که قرار بود در دی امسال در نمایشگاه بین‌المللی تهران برگزار شود با تعویق یک‌ماهه با نمایشگاه پوشاک ترکیه در ایران (12 تا 15 بهمن) همزمان و موجب اعتراض برخی از تولیدکنندگان شد که در این زمینه ولی‌الله افخمی‌راد، معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت به ایسنا گفت: دلیل انجام این کار این بود که تولیدکنندگان دو کشور با تولیدات یکدیگر آشنا شوند و با ترک‌ها رقابت ایجاد کنیم. وی افزود: با برگزاری همزمان نمایشگاه پوشاک ایران و ترکیه، پیشرفت‌های ترکیه و ایران در حوزه پوشاک در کنار هم قرار می‌گیرند و دو کشور میزان پیشرفت یکدیگر را مشاهده و از تجارب هم استفاده می‌کنند.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: سالانه می‌توانیم تعرفه واردات 15 قلم کالا را کاهش یا افزایش دهیم. همچنین نعمت‌زاده، وزیر صنعت، معدن و تجارت، در این زمینه معتقد است که برگزاری دو نمایشگاه به‌صورت همزمان و در کنار یکدیگر باعث می‌شود ببینیم رقیب ما با چه کیفیت و قیمتی اجناس خود را ارائه می‌کند و چه‌بسا ما غالب شویم، بنابراین نباید در این زمینه خودمان را کوچک فرض کنیم.

به گزارش ایسنا، پس از اعتراضات پوشاک‌کاران ایران نسبت به برگزاری همزمان دو نمایشگاه، مسئولان وزارت صنعت، معدن و تجارت تاکید کردند که تغییری در زمان برگزاری نمایشگاه پوشاک ایران به وجود نخواهد آمد. در ادامه اعتراضات تولیدکنندگان پوشاک نسبت به تبلیغات و برگزاری جلسه با اتحادیه پوشاک، قرار شد که تولیدکنندگان داخلی از تخفیف 50 درصدی برای استفاده از بیلبوردهای تبلیغاتی در داخل فضای نمایشگاه بهره‌مند شوند.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/FX1cs348
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
سفارش سئو سایتچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانلوازم یدکی تویوتاتولید کننده پالت پلاستیکیirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامضد یخ پارس سهندمشاور مالیاتیمشاوره منابع انسانیتخت خوابخرید PS5خرید سی پی کالاف دیوتی موبایلدفترچه یادداشت تبلیغاتیواردات از چیناکستریم VXخرید از چینخرید جم فری فایرتخت خواب دو نفرهویزای استارتاپ فنلاندکابینت و کمد دیواری اقساطیپالت پلاستیکیکارگاه مادر و کودکتاسیس کلینیک زیباییچوب پلاستماشین ظرفشویی بوشکوچینگ چیستهارد باکسدستگاه برش لیزرقیمت طلای آبشدهکامیونت فورسموزبلاگقرص لاغری
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه