یکی از کارخانههای پر سابقه در ساخت گوشی همراه، شرکت کرهای LG است که چه در ساخت گوشیهای قدیمی و چه در ساخت گوشیهای هوشمند و تبلت دارای طرفداران خاص خود است. این تولیدکننده کرهای که با توافق گوگل توانسته چند مدل از گوشی و تبلتهای نکسوس را تولید کند و با استقبال خوبی در بازارهای سراسر جهان روبهرو شود به تازگی سری جدید گوشیهای خود را که بهG3 معروف است روانه بازار کرده. نسل قدیمی این گوشی که به G1 و G2 معروف بودند نیز توانستند سهم زیادی از بازار را از آن خود کنند و سایر محصولات رقبا را حسابی به چالش بکشند حتیای فون اپل را!امروز قصد معرفی گوشی جدید LG را که چند روزی است به بازار عرضه شده، داریم تا اگر قصد خرید یک اسمارت فون مدرن را دارید حتما آن را مدنظر قرار دهید.
G3 با ابعاد 6×8/9، 146/3×74 میلیمتر کمی بزرگتر و با وزنی برابر 149 گرم کمی سنگینتر از سری گوشیهای G2 است، اما با طراحی زیبا و منحصر به فرد این نقص را تا حد زیادی برطرف کرده است. اندازه صفحه نمایش آن 5/5 اینچ با رزولوشن 2560×1440 و با تراکم 533 پیکسل بر اینچ است که میتواند گزینه خوبی برای علاقهمندان به مانیتورهای بزرگ و البته باکیفیت باشد و جالب است بدانید که از سایر گوشیهای اندرویدی با برندهای معروف که به تازگی عرضه شدهاند کمی بزرگتر است. این صفحه نمایش زاویه دید خوبی برای کاربر به ارمغان میآورد. از آنجا که LG همواره در تلفنهای هوشمند خود از پنلهای IPS ساخت خود بهره میگیرد، شاهد زاویه دید مناسب و شفافیت بالای تصاویر در نمایشگر هستیم که با توجه به ابعاد مانیتور، ابزار خوبی برای پخش فایلهای تصویری به حساب میآید. تنها ایرادی که میتوان به صفحه نمایش این تلفن وارد کرد، شدت روشنایی آن است. البته این موضوع در محیطهای بسته اصلا به چشم نمیآید، ولی شاید در محیطهای پرنور مثل زیر نور آفتاب داغ تابستانی آزاردهنده باشد. به نظر میرسد دلیل این موضوع کاهش مصرف نمایشگر است. نمایشگری با این رزولوشن، مصرف بالایی دارد و به همین دلیل به نظر میرسد LG با کاهش روشنایی تصویر خواسته تا توان مصرفی نمایشگر را متعادل کند.
LG با تعبیه یک لنز 13 مگاپیکسلی در پشت G3 کار را برای منتقدان سخت کرده و کمتر کسی را میتوان یافت که با رزولوشن 3120× 4160 بازهم از کیفیت دوربین این گوشی گله داشته باشد. دوربین جلویی G3 نیز 1/2 مگاپیکسلی است که کیفیت خوبی نسبت به رقبای خود دارد.
G3 از یک پردازنده Qualcomme Snapdragon 801 با قدرت 5/2 گیگاهرتز بهره برده که با رم سه گیگابایتی و حافظه داخلی 32 گیگابایتی از پس سنگینترین و حجیمترین پردازشها بر خواهد آمد و با جی پی یو Adreno 330 دوستداران بازیهای اندروید را نیز راضی خواهد کرد. این گوشی از سیستم عامل 4/4 (کیت کت) گوگل بهره میبرد که رابطه کاربری آن نسبت به G2 بهبود یافته و برخی قابلیتهای جدید مثل Dual Window و... رابط کاربری رو به تکامل الجی را جذابتر کرده است. در G3 قابلیت امنیتی Knock Code برای باز کردن قفل صفحه نیز بسیار دقیق عمل میکند و بدون نیاز به روشن کردن صفحه میتوان کد ضربه مورد نظر را وارد و از تلفن استفاده کرد. کیبورد الجی به یک قابلیت جدید و جذاب مجهز شده است. کاربر میتواند به راحتی از طریق منوی تنظیمات، کیبورد را بزرگتر یا کوچکتر از حالت عادی کند تا بتواند بنا به موقعیت، تایپ راحتتری داشته باشد، یا با کاهش ارتفاع کیبورد بخش وسیعتری از نمایشگر را مشاهده کند.
کلیپبورد پیشرفته رابط کاربری LG که میتواند متون و تصاویر و لینکهای متعددی را در خود ذخیره کند برای افرادی که با اپلیکیشنهای شاخه Productivity بیشتر کار میکنند بسیار مفید است و Clip Tray در G3 بهبودهایی نیز داشته است. یکی از نقاط ضعف گوشی G2 باتری آن بود که برای تعویض آن حتما باید به نمایندگی مراجعه میشد در حالی که در G3 این معضل برطرف شده و میتوان آن را به راحتی از سوی خود کاربر تعویض کرد. LG در طراحی این گوشی نکات ضعف سریهای قبلی را بهبود بخشیده و ظاهر آن را نیز شکیلتر و بزرگتر کرده تا شاید بتواند با گوشیهای همرده خود بهخصوص گلکسی سامسونگ رقابت و سهمی از بازار اسمارتفونها را نصیب خود کند.