در این کلاف قصد نداریم راهاندازی کسبوکار جدیدی را برای شما معرفـــی کنیم بلکه میخواهیم برای شغلی که تصمیم به راهاندازیاش دارید، پیشنهاد منطقهای کنیم. شاید تعجب کنید اما حتما این نکته را تایید میکنید که مکانیابی و محلی که قرار است کارگاه، کارخانه یا شرکت شما در آنجا تاسیس شود بسیار مهم است. از میزان تخصص افراد بومی گرفته تا زمینی که قرار است زیربنای آن را تشکیل دهد.
حال خبرهای خوبی از این بابت در ایسنا منتشر شده که بد نیست سرمایهگذارانی که قصد دارند بهزودی کارگاه یا کارخانهای را تاسیس کنند، از آن باخبر شوند. معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رییسجمهوری گفته دولت به کارگاههای تولیدی اشتغالزا که به شکل فردی در روستاها راهاندازی شوند تا سه برابر آورده با نرخ 12درصد وام میدهد و درصورتی که این کارگاهها به شکل مشارکتی ایجاد شوند تا پنج برابر آورده و با نرخ چهار درصد تسهیلات به سرمایهگذاران تعلق میگیرد. در نتیجه از هر نوع اشتغالی که در روستاها ایجاد شود چه در قالب فردی و در قالب شرکتهای سهامی خاص کوچک پنج نفره و 10 نفره با اختصاص وام و تسهیلات بانکی حمایت میکنیم. وی همچنین گفته که در مناطق مرزی اگر میزان آورده روستاییان 15درصد باشد دولت 85 درصد مابقی را بدون دریافت کوچکترین کارمزد تامین میکند.
حتما این را که میگویند «دولت از سرمایهگذاران حمایت نمیکند» بارها از زبان افراد مختلف شنیدهاید اما حداقل در این کلاف کاملا مشخص شد که آیا دولت قصد حمایت از سرمایهگذاران را دارد یا خیر. البته به شرطی که مکانیابی درستی از طرف موسس انجام گیرد و سرمایهدار دقیقا بداند که چه میخواهد تولید کند و در کجا بفروشد. این برای بقای هر کسبوکاری بسیار مهم است. خب! قدم اول را دولت برداشت، حالا نوبت شماست!