خبر جالبي در ايسنا منتشر شده که به راحتي هرچه تمامتر، المانهاي سرمايهگذاري را معرفي کرده است. اين بار موضوع مربوط به استان قزوين است و اجراي پروژههاي آبي که در کل به 600 ميليارد تومان اعتبار نياز دارد. وزير نيرو گفته در استان قزوين حدود 300هزار هکتار اراضي کشاورزي و باغي وجود دارد که براي اجراي پروژههاي آبي مربوط بايد اقدام کرد. وي درباره وضعيت پروژه سد الموترود، عنوان کرده اين پروژه در شرايط کنوني در مرحله مطالعه قرار دارد، زيرا منابع آبي اين سد به استانهايي مانند البرز، تهران، مازندران و قزوين ميرسد.
بر اساس برنامهريزيهاي انجام شده قرار است تا پايان سالجاري مناقصه براي انتخاب مشاور مطالعاتي انجام شود تا دور نهايي مطالعات در سال آينده صورت گيرد. بنابراين يکي از نشانههايي که وزير براي سرمايهگذاران ارائه کرده، همين برگزاري مناقصه است. اما در بخش ديگري، وزير محترم با بيان اينکه استان قزوين با جمعيت بسيار هماکنون دچار مشکلات کمبود آب است، افزوده اجراي پروژههاي سد در منطقه ميتواند مشکلات اين حوزه را برطرف کند. همچنين براي اجراي مجتمع آب روستايي بايد در جهت جذب بخش خصوصي تلاش کرد.
اينجا روي صحبت وزير بهطور مستقيم با سرمايهگذاراني است که در حوزه آبرساني فعاليت دارند. خبرهاي خوب اين مقام مسئول، به همينجا ختم نميشود، زيرا وي در قسمت ديگري از سخنان خود با اشاره به برنامهريزي مسئولان استان قزوين براي اجراي پروژههاي انرژيهاي نو، گفته بايد هر چه سريعتر مرکز انرژيهاي بادي در اين استان ايجاد شود.
آيا به نظر شما تعلل در اين زمينه عاقلانه است؟ بنابراين اگر پول کافي و تخصص لازم را براي آبرساني و اجراي طرحهاي پژوهشي و مطالعاتي در اين حوزه در اختيار داريد، معطل نکنيد، زيرا رقباي شما در کمين نشستهاند.