کودکان مبتلا به سرطان محک روز گذشته با حضور سرآشپز ایتالیایی پیتزای سالم پختند. به گزارش ایسنا، به مناسبت هفته داوطلبان محک و روز جهانی داوطلب، «ژوزپه پلوسو» سرآشپز ایتالیایی در محک حاضر شد و به همراه داوطلبان و کودکان مبتلا به سرطان، پیتزای ایتالیایی پخت.
بنابر اعلام روابط عمومی مؤسسه خیریه محک، در این مراسم که با همراهی سفارت ایتالیا برگزار شده بود، کودکان محک به همراه والدین خود خمیر درست کردند و پخت یک پیتزای ایتالیایی با مواد مورد تایید کارشناسان تغذیه بیمارستان محک را تجربه کردند.
گرچه پیتزایی با زیتون، روغن زیتون، سس گوجه و پنیر، بدون سوسیس و کالباس برای کودکان محک ظاهری ناآشنا داشت، اما پس از آماده شدن پیتزا همه با اشتها خوردند و گفتند که پیتزای بسیار خوشمزه ای است. یکی از هنرمندان هنرهای آیینی – سنتی به صورت داوطلبانه به همراه «مبارک» در این مراسم حاضر شد و سپس به بخش های مختلف بیمارستان سر زد تا لحظات شادی را برای کودکان مبتلا به سرطان رقم بزند.
موسسه خیریه محک در تلاش است تا با بهره مندی از تخصص و همراهی کارکنان، داوطلبان و پزشکان خود، فرآیند درمان کودکان مبتلا به سرطان را تسهیل کند تا آنها شادمانه تر روزهای سخت درمان را سپری کنند.
محک از ابتدای فعالیت تاکنون از حضور داوطلبان در کنار کارکنان بهره برده است و در حال حاضر بالغ بر ۱۰۰۰ داوطلب فعال در این سازمان حضور دارند.
براساس گزارش عملکرد سالانه محک، کار داوطلبان در سال ۱۳۹۴ با بیش از ۱۴۵ هزار ساعت فعالیت با رشد ۲۵.۳ درصدی نسبت به سال ۱۳۹۳ همراه بوده که این امر نشان از توجه یاوران و نیکوکاران به فعالیت داوطلبانه دارد.