یکشنبه, ۲ دی(۱۰) ۱۴۰۳ / Sun, 22 Dec(12) 2024 /
           
فرصت امروز

درحالی‌که موسسات و نهادهای اجتماعی برای تصویب قانون پرداخت هزینه ترک سیگار فشار می‌آورند به نظر می‌رسد مقامات دانمارک در مورد هزینه کردن بودجه عمومی برای ترک دخانیات شهروندان تردید دارند. سایت خبری The Local اعلام کرد، پس از موفقیت این اقدام در ایالات متحده، گروه‌های ضد دخانیات در دانمارک با جدیت خواستار پرداخت هزینه‌های ترک دخانیات به افراد شدند.

بنیاد TrygFonden و انجمن سرطان دانمارک به دولت این کشور پیشنهاد می‌دهد که از نزدیک این موفقیت آمریکایی‌ها را تجربه کنند و با استفاده از مشوق‌های مالی تعداد سیگاری‌ها را کاهش دهند. بنیاد TrygFonden در بیانیه‌ای اعلام کرد: «مدت‌های مدیدی است که استعمال دخانیات جدی‌ترین مشکل بهداشت عمومی محسوب می‌شود، تا جایی‌که امید به زندگی اجتماعی را سه‌سال کاهش داده است. تعداد کسانی که می‌خواهند سیگار را ترک کنند بیشمار است اما کار بسیار سختی است. ما باید با ذهن باز دست به‌کار شویم و ببینیم چه کارهایی برای کمک به آنها می‌توانیم انجام دهیم.»

الگوی موفقیت در آمریکا

مجله پزشکی نیوانگلند در گزارش خود در ماه می‌جزییات دو برنامه تشویقی اجرا شده توسط شرکت آمریکایی CVS Caremark را منتشر کرد؛ برنامه‌ای که می‌تواند الهام بخش دولت دانمارک باشد. در آغاز برنامه اول افراد سیگاری 150دلار به‌عنوان تعهد پرداخت کردند. اگر موفق به ترک سیگار می‌شدند این مبلغ به اضافه 650دلار به آنها بازگردانده می‌شد. نتیجه اینکه 52درصد از افراد سیگاری در کمتر از شش‌ماه توانستند کشیدن سیگار را ترک کنند. در برنامه دوم به کسانی که بدون سپردن ضمانت می‌توانستند سیگار را ترک کنند مبلغ 800 دلار پرداخت می‌شد و 17درصد از شرکت‌کنندگان توانستند سیگار را برای همیشه ترک کنند. دیگر شرکت‌های آمریکایی نیز موفقیت‌های مشابهی را در این نوع برنامه‌های تشویقی گزارش کرده‌اند.

گروه‌های ضددخانیات دانمارکی مشخص نکرده‌اند که کدام مدل را برای اجرا در دانمارک ترجیح می‌دهند اما بنیاد TrygFonden اطمینان داد که برای پرداخت صورت حساب‌ها در یک برنامه آزمایشی آمادگی دارد. این بنیاد در بیانیه خود آورده است: «تعهد کمک مالی یا وعده فراهم آوردن موقعیتی مناسب مانند پیشنهاد گذراندن یک تعطیلات مجلل برای خانواده می‌تواند به متقاضیان کمک کند که این دوره را به پایان برسانند.»

هزینه‌ای ناچیز در مقابل هزینه‌های گزاف درمانی

انجمن سرطان دانمارک نیز اعلام کرد: «شاید از نظر برخی افراد این برنامه‌ها تنها موضوعی بحث‌برانگیز باشد اما وعده پاداش مالی از بسیاری جهات موتوری بسیار قوی محسوب می‌شود و اگر آزمایش‌ها در دانمارک نتایج موفق آمریکایی‌ها را تایید کند، این روش هیچ مشکلی برای ما به‌وجود نمی‌آورد. به‌خصوص که هزینه‌های این برنامه در مقابل هزینه درمان افراد مبتلا به بیماری‌های ناشی از دخانیات بسیار ناچیز است.»

با این حال به‌نظر می‌رسد اکثریت احزاب پارلمان دانمارک در مورد فوریت اجرای چنین برنامه‌ای متقاعد نشده‌اند. در حال حاضر، وزارت بهداشت دانمارک ایده استفاده از بودجه عمومی برای انجام آزمایش‌ها را نپذیرفته است. خصوصا که از دیدگاه او خود ترک سیگار پاداش مالی خوبی برای افراد سیگاری محسوب می‌شود. در دانمارک 21درصد بزرگسالان سیگاری هستند و 17درصد از آنها به‌صورت روزانه سیگار می‌کشند.

منبع : BFM TV
لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/Jn8iZvQT
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
سفارش سئو سایتقیمت ورق گالوانیزهخرید از چینخرید فالوور فیکدوره رایگان Network+MEXCتبلیغات در گوگلقصه صوتیریل جرثقیلخرید لایک اینستاگرامواردات و صادرات تجارتگرامچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانلوازم یدکی تویوتاتور سنگاپورتولید کننده پالت پلاستیکیهارد باکستالار ختمبهترین آزمون ساز آنلایننرم افزار ارسال صورتحساب الکترونیکیقرص لاغری پلاتینirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامگیفت کارت استیم اوکراینمحصول ارگانیکبهترین وکیل شیرازخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلقیمت ملک در قبرس شمالیچوب پلاستضد یخ پارس سهندخرید آیفون 15 پرو مکسمشاور مالیاتیقیمت تترمشاوره منابع انسانیخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختاکستریم VXدانلود آهنگ جدیدلمبهخرید جم فری فایرتخت خواب دو نفرهکابینت و کمد دیواری اقساطیکفپوش پی وی سیتماشای سریال زخم کاری 4تخت خوابخرید کتاب استخدامیقیمت کمد دیواریکاشت ابرو طبیعیپارتیشنتاسیس کلینیک زیباییریفرال مارکتینگ چیست؟ماشین ظرفشویی بوشکوچینگ چیست
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه