پیش از این گزارشی در خصوص بازار و شرایط سرمایهگذاری در سنگهای تزیینی و معادن در همین صفحه ارائه شد که در آن مقوله پتانسیلها و فرصتهایی که در ایران وجود دارد را به خوبی از نظر گذراندیم.همچنین منطقه سیستان و بلوچستان از مناطق بالقوه برای فعالیتهای معدنی در ایران است که نیاز به توجه و سرمایهگذاری هر چه بیشتر را دارد.
در این خصوص به تازگی نشستی با حضور مسئولان دولتی و سرمایهگذاران در حوزههای مختلف برگزار شد که میتواند شروعی برای علاقهمندان به حضور در این منطقه باشد.همچنین در این جلسه اعلام شد که حمایتهای معنوی و قانونی مناسبی از سرمایهگذاران معدنی در بخش اکتشاف به عمل خواهد آمد.
معاون امور معادن و صنایع معدنی سازمان صنعت، معدن و تجارت سیستانوبلوچستان به موضوع سنگهای تزیینی از جمله گرانیت اشاره و اظهار کرد و گفت: یکی از غنیترین و معروفترین معادن گرانیت کشور با 40هزار تن برداشت در این استان وجود دارد و با توجه به اینکه هشت واحد فرآوری در استان ایجاد شده راهاندازی صنایع فرآوری سنگهای تزیینی نیز از جمله فرصتهای سرمایهگذاری استان محسوب میشود.
داود شهرکی در جمع سرمایهگذاران استان افزود: در زمینه منیزیم، آهک و دلومیت با توجه به ذخائر شناسایی شده میتوان یک زنجیره صنایع معدنی در استان شکل داد و در بحث فلزات نیز اقدامات خوبی صورت پذیرفته و در زمینه مس و فولاد فعالیتهایی شده که میتوان در بخش مشارکت به جهت ایجاد کارخانه فولاد مکران چابهار سرمایهگذاری انجام شود. وی گفت: در زمینه معادن سیلیس در استان معادن غنی وجود دارد و با وجود سیلیس با خلوص 99.5 درصد موجود در استان سرمایهگذاری در بخش ایجاد صنایع شیشه در سیستان و بلوچستان توجیه اقتصادی خواهد داشت.