سردار علی مویدی، رییس پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا گفت: تعداد آشپزخانه‌های تولید‌کننده مواد مخدر صنعتی نسبت به سال گذشته کاهش یافته است. سردار علی مویدی در رابطه با متلاشی شدن آشپزخانه صنعتی در کشور گفت: تعداد آشپزخانه‌های متلاشی شده تولید مواد مخدر صنعتی در هفت ماهه سال گذشته بیش از 250 آشپزخانه بوده که در سال 93 به 125 آشپزخانه رسیده است.

به گزارش تسنیم، رییس پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا با اشاره به اینکه در مهار تولید مواد مخدر صنعتی موفق عمل شده، گفت: خوشبختانه ما در مهار تولید مواد صنعتی تا حدودی موفق عمل کرده و سوله‌های بزرگی را منهدم کردیم که اکنون دیگر از این سوله‌ها نیست و ما در بحث مهار مواد مخدر صنعتی موفق بودیم.

وی با اشاره به شیوه برخورد با خرده فروشان مواد مخدر گفت: ما برخورد با خرده فروشان را بر مبنای یک فرآیند صحیح، ساده، علمی و منطقی تعریف می‌کنیم که نشان‌دهنده هدفمند بودن کار است، چراکه ما معتقدیم که سطحی‌نگری فایده‌ای ندارد.