مدیرکل بینالملل شرکت راهآهن با بیان اینکه هیچکس تصور نمیکرد راهآهن پرسرعت در ایران پا بگیرد، گفت: عملیات اجرایی راهآهن پرسرعت برای دو مسیر تهران-قم-اراک و تهران-همدان پس از نهایی شدن مذاکره با ایتالیاییها آغاز میشود.
عباس نظری در گفتوگو با پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی با اشاره به برگزاری چهارمین نمایشگاه بینالمللی حملونقل ریلی، صنایع و خدمات وابسته و نخستین کنفرانس بینالمللی ریل-بندر-نفت از ۲۶ تا ۲۹ اردیبهشتماه به میزبانی راهآهن جمهوری اسلامی ایران، گفت: قطعاً برگزاری چنین کنفرانسهایی به انتقال تکنولوژی و دانش روز دنیا به کشور کمک میکند.
مدیرکل بینالملل شرکت راهآهن جمهوری اسلامی ایران ادامه داد: در حال حاضر کار اجرایی سریعالسیر کردن دو خط ریلی تهران-قم-اصفهان و تهران-مشهد نهایی و عملیات اجرایی آن نیز آغاز شده است. وی همچنین از مذاکره با ایتالیاییها برای خط ریلی تهران-قم-اراک و تهران-همدان خبر داد و گفت: عملیات اجرایی راهآهن سریعالسیر برای این دو مسیر نیز پس از نهایی شدن مذاکرات آغاز میشود. مدیرکل بینالملل شرکت راهآهن جمهوری اسلامی ایران اظهار کرد: البته در دوره اخیر گامهای مهمی برای تحقق حملونقل ترکیبی برداشته شده است که برگزاری اجلاسیه چهارجانبه ایران، آذربایجان، گرجستان و اوکراین و تعیین کریدور دریای سیاه به خلیجفارس یکی از این اقدامات بوده است.
وی با بیان اینکه کریدور دیگری که اسناد آن به امضای سه کشور رسیده، کریدور روسیه-آذربایجان-ایران است، گفت: این اسناد همکاری نیز در قالب همکاری بندر با ریل تعریف شده و به امضا رسیده است که بر این اساس کل تعرفههای ریلی، بندری و دریایی در این مسیر تعیین و یکسانسازی شده است.
نظری تأکید کرد: به هر روی باید با این اقدامات همکاری ترکیبی میان ابعاد مختلف ریل و بندر را گسترش دهیم و توسعه راهآهن را که یکی از محورهای اصلی توسعه کشور به شمار میآید، دنبال کنیم.
به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، بیش از ۳۵۰ شركت داخلی و ۱۳۰ شركت خارجی از امروز۲۶ تا ۲۹ اردیبهشتماه در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی تهران برای حضور در چهارمین نمایشگاه بینالمللی حملونقل ریلی، صنایع و خدمات وابسته و نخستین کنفرانس بینالمللی ریل-بندر-نفت حاضر خواهند شد.