پایگاه خبری بلومبرگ اعلام کرد: قیمت جهانی غذا که توسط سازمان ملل اندازهگیری میشود، در ماه اکتبر (9 مهر تا 9 آبان) برای هفتمین ماه متوالی کاهش یافت و طولانیترین دوره کاهش خود از سال 2009 را تجربه کرد.
به گزارش ایلنا و به نقل از بلومبرگ، کاهش قیمت لبنیات و گوشت، عامل اصلی کاهش قیمت جهانی غذا در ماه اکتبر بود. این در حالی است که چشمانداز افزایش تولید اقلام غذایی نیز مثبت است.
براساس گزارش سازمان خواربار و کشاورزی سازمان ملل (فائو)، در ماه اکتبر شاخص قیمت 55 نوع ماده غذایی در مقایسه با ماه گذشته 2/0درصد کاهش یافت و به 192.3 رسید که کمترین مقدار این شاخص از اوت 2010 است.
فائو ضمن تاکید بر اینکه اندازه شاخص جهانی قیمت غذا در حال تثبیت است، اضافه کرد: قیمت جهانی غذا در شرایطی کاهش یافته که چشمانداز افزایش تولید غلات و شیر مثبت است و این به کاهش تورم در جهان کمک میکند.
فائو، تغییرات قیمت مجموعهای از اقلام غذایی را در پنج گروه غذایی اندازهگیری کرده و مقدار شاخص جهانی قیمت غذا را ماهانه اعلام میکند.