یکشنبه, ۴ آذر(۹) ۱۴۰۳ / Sun, 24 Nov(11) 2024 /
           
فرصت امروز

راه اندازی کسب و کار مستقل رویای بسیاری از افرادی است که سودای ورود به بازار یا صنایع مختلف را دارند. از سوی دیگر بسیاری دیگر هستند که تمایلی به راه اندازی استارتاپ نداشته و مشکلات متعددی را که در این مسیر وجود دارد، از جمله دلایل عدم علاقه خود ذکر می کنند.

این افراد ترجیح می دهند برای برندهای معتبر و مشهور کار کنند چرا که این برندها پیشتر فعالیت های پیچیده برندینگ و بازاریابی را انجام و جامعه مشتریان شان را شکل داده اند. تضمین درآمد و استفاده از لوگو و فرمول تهیه محصولات برندهای معتبر دلیل اصلی راه اندازی فرنچایز محسوب می شود. در قسمت قبل به بررسی نکات مثبت و منفی راه اندازی یک فرنچایز پرداختیم، در ادامه نقاط ضعف و قوت راه اندازی یک استارتاپ را مورد بررسی قرار خواهیم داد.

نکات مثبت راه اندازی استارتاپ

نوآوری و خلاقیت: راه اندازی یک استارتاپ به خلاقیت و نوآوری نیاز دارد. چنانچه شما یک فرد خلاق و سرشار از ایده های بکر و نوآورانه هستید و قصد دارید این ایده های جذاب و جدید را به واقعیت تبدیل کنید در این صورت باید یک استارتاپ راه اندازی کنید. همچنین در بازار به شدت رقابتی امروز، تنها ایده های خلاقانه و جدید هستند که از ظرفیت لازم برای رشد و توسعه برخوردارند و ایده های قدیمی که بارها از سوی دیگران مورد استفاده قرار گرفته است نمی تواند شما را به هدف تان برساند.

آزادی حرفه ای و رشد و توسعه: هنگامی که شما کسب و کارخود را راه اندازی می کنید از امتیازات بسیار زیادی برخوردار خواهید شد. یکی از این امتیازات آن است که شما آزادی حرفه ای داشته و هرزمان که بخواهید کار می کنید.

همچنین بسته به نوع فعالیت تجاری تان می توانید در هرجایی که هستید به کار و فعالیت پرداخته و ممکن است حضور شما در محیط کارتان ضرورتی نداشته باشد. از سوی دیگر شما هرگز مجبور به پاسخگویی به دیگران یا مدیران بالادست خود نیستید که این موضوع آزادی شغلی ارزشمندی برای شما به شمار می رود. نکته جالب توجه دیگری که در این زمینه می توان به آن اشاره کرد آن است که محدودیتی برای رشد و توسعه استارتاپ ها وجود ندارد، این در حالی است که در مدل فرنچایز کسب و کارها تنها تا نقطه معینی می توانند رشد کنند.

نکات منفی راه اندازی استارتاپ

احتمال بالای شکست تجاری: متاسفانه استارتاپ ها از ریسک شکست تجاری بالاتری نسبت به مدل فرنچایز برخوردار هستند. در همین راستا آمارهای منتشر شده حاکی از آن است که 25درصد از استارتاپ ها در نخستین سال فعالیت شان با شکست مواجه شده و دیگر به تولید و ارائه محصولات و خدمات شان ادامه نمی دهند.

بررسی دقیق تر آمارهای مربوط به استارتاپ ها بیانگر آن است که 50درصد از استارتاپ ها در پنج سال نخست فعالیت شان ورشکست می شوند و 30درصد دیگر نیز پس از 10 سال فعالیت تجاری، شکست را تجربه می کنند.

بنابراین در چنین شرایطی راه اندازی یک کسب و کار مستقل در قالب استارتاپ ریسک بسیار بالایی دارد اما فراموش نکنید که همین ریسک هاست که درآمدهای هنگفتی را نصیب افراد می کند. به یاد داشته باشید چنانچه استارتاپ شما با شکست تجاری روبه رو نشده و به فعالیت خود ادامه دهد می توانید به یک میلیاردر تبدیل شده و خود را به عنوان یکی از موفق ترین فعالان اقتصادی بازار مطرح کنید.

برچسب ها : اصول کسب و کار
لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/RgTJDIe3
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
خرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهخرید از چینخرید فالوور فیکدوره رایگان Network+MEXCتبلیغات در گوگلقصه صوتیریل جرثقیلخرید لایک اینستاگرامواردات و صادرات تجارتگرامچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانکمک به خیریهسریال ازازیللوازم یدکی تویوتاریفرال مارکتینگ چیست؟محاسبه قیمت طلاماشین ظرفشویی بوشآژانس تبلیغاتیتعمیرگاه فیکس تکنیکتور سنگاپورتولید کننده پالت پلاستیکیهارد باکستالار ختمبهترین آزمون ساز آنلایننرم افزار ارسال صورتحساب الکترونیکیقرص لاغری پلاتینirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامگیفت کارت استیم اوکراینمحصول ارگانیکبهترین وکیل شیرازخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلقیمت ملک در قبرس شمالیچوب پلاستضد یخ پارس سهندخرید آیفون 15 پرو مکسمشاور مالیاتیقیمت تترمشاوره منابع انسانیخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختاکستریم VXدانلود آهنگ جدیدلمبهخرید جم فری فایرتخت خواب دو نفرهکابینت و کمد دیواری اقساطی
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه