دوشنبه, ۱۱ فروردین(۱) ۱۴۰۴ / Mon, 31 Mar(3) 2025 /
           
فرصت امروز
ممنوعیت ورود برنج تا 3 ماه پس از آخرین برداشت

دولت پس از مهرماه اقدام به خرید کند

9 سال پیش ( 1394/6/4 )
 

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس از ممنوعیت ورود برنج تا سه ماه پس از برداشت شالیکاران خبر داد و گفت: دولت پس از مهرماه اقدام به خرید تضمینی کند. عزت‌الله یوسفیان‌ملا در گفت‌وگو با فارس، درباره قرار داشتن در فصل برداشت برنج و وضعیت ورود برنج‌های خارجی به داخل کشور، اظهار کرد: هم‌اکنون آمار واردات برنج به داخل کشور را از سوی گمرک به‌طور مستمر پیگیری می‌کنم. وی با اشاره به اینکه هم‌اکنون قیمت برنج در بازار کشور مطلوب است، افزود: در نشستی که با مسئولان ارشد بازرگانی کشور داشتیم، قرار شد تا سه ماه پس از برداشت محصولات برنج، واردات صورت نگیرد.

یوسفیان‌ملا گفت: از زمانی که کشاورز مازندرانی برداشت شالی را آغاز کرد و عملیات برداشت پایان یافت تا سه ماه پس از آن، ممنوعیت برای واردات برنج ایجاد شد که این مهم مصوبه دولت است. نماینده آمل در مجلس بیان کرد: هفتگی آمار واردات برنج را از سوی گمرک کشور بررسی می‌کنم که عدد چشمگیری در این بین وارد و ترخیص نشد.

این مسئول در مورد وجود دلالان بزرگ برنج در کشور و سوءاستفاده آنها از کشاورزان پرتلاش، اضافه کرد: هم‌اکنون قدرت دلالان فعال در زمینه برنج کاهش یافته است زیرا این افراد مدت مشابه سال‌های گذشته روزانه چندین هزار تن برنج وارد کشور می‌کردند. یوسفیان‌ملا با اشاره به اینکه هنوز بسیاری از برنج‌ها برداشت نشده و در شالیزارها روی ساقه ایستاده‌اند، بیان کرد: همه منتظر ورود برنج جدید کشاورزان داخلی به بازار هستند.

وی با تأکید بر اینکه دولت هم اگر قصد خرید تضمینی برنج دارد پس از مهرماه اقدام به خرید از شالیکاران کند، گفت: پس از ورود برنج جدید و اشباع بازار دولت باید در صورت قصد خرید، وارد میدان شود.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/AGHxBfO6
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
سفارش سئو سایتواردات و صادرات تجارتگرامچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانلوازم یدکی تویوتاتولید کننده پالت پلاستیکیirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامضد یخ پارس سهندمشاور مالیاتیمشاوره منابع انسانیتخت خوابخرید PS5قیمت طلای آبشدهنرم افزار ارسال صورتحساب الکترونیکیکوچینگ فراکوچتعمیر اینورترکناف سقف کناف سقف کاذبخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلدفترچه یادداشت تبلیغاتیواردات از چیناکستریم VXخرید از چینخرید جم فری فایرتخت خواب دو نفرهویزای استارتاپ فنلاندکابینت و کمد دیواری اقساطیپالت پلاستیکیکارگاه مادر و کودکتاسیس کلینیک زیباییچوب پلاستچوب پلاستماشین ظرفشویی بوشکوچینگ چیستهارد باکسدستگاه برش لیزر
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه