پس از تدوین و ابلاغ دستورالعملهای تغذیهای و کودی برای محصولات زراعی، محصولات باغبانی نیز با دستور وزیر جهاد کشاورزی مشمول اصول تغذیهای شدند. قائممقام معاون باغبانی وزارت جهاد کشاورزی در گفتوگو با ایانا درباره مدیریت تغذیه در بخش باغبانی گفت: براساس فیزیولوژی رشد گیاه، مدیریت تغذیه حقیقتی اجتنابناپذیر است. جهانگیر عرب افزود: این معاونت با هماهنگی و حمایت موسسه تحقیقات خاک و آب، طرحهای ویژهای را برای تغذیه بهینه باغهای کشور در راستای افزایش کمی و کیفی محصولات در برنامه دارد. وی خاطرنشان کرد: انتقال یافتههای تحقیقاتی به سطح مزارع خواهد توانست علاوه بر آنکه بر کیفیت و کمیت محصولات باغی موثر باشد، طعم و ماندگاری محصولات پس از برداشت را نیز افزایش خواهد داد. قائممقام معاون باغبانی وزارت جهاد کشاورزی ادامه داد: پس از ارزیابیهای انجامشده و جلسات مشترک، مقرر است که در قالب شورای راهبردی تغذیه محصولات باغبانی که با حضور محققان، اساتید، باغداران، تشکلهای باغداری و سایر همکاران برگزار میشود، دستورالعملهای فنی تدوین و ارائه شود. عرب اظهار امیدواری کرد که مصرف بهینه کود بتواند در راستای افزایش تولید کمی و کیفی محصولات باغبانی موثر واقع شود.