پس از درگذشت آیت الله رفسنجانی، اکثر قریب به اتفاق رسانه های شناخته شده دنیا این خبر را به سرعت در خروجی وب سایت های خود قرار دادند.
گاردین، رویترز، آسوشیتدپرس، نیویورک تایمز، بی بی سی، یواس ای تودی، هافینگتون پُست، ای بی سی نیوز، یورو نیوز، بلومبرگ، ایندیپندنت، واشنگتن پُست، یاهونیوز و گالف نیوز از جمله رسانه های معتبر جهان بودند که به خبر درگذشت آیت الله هاشمی رفسنجانی در قالب خبر فوری پرداختند.
از میان رسانه هایی که به زبانی غیر از انگلیسی خبر درگذشت رئیس جمهور سابق و رئیس تشخیص محصلت نظام ایران را منتشر کردند، نیز می توان به فرانس 24، فیگارو، ال موندو، لوموند، الوطن، اشپیگل، مترو مونترال، مصر 24 و العربیه در میان ده ها رسانه دیگر اشاره کرد.
در زیر به برخی تیتر های رسانه های بین المللی اشاره می شود.
اندیشکده آمریکایی «استراتفور» در گزارشی در واکنش به درگذشت آیت الله اکبر هاشمی رفسنجانی عنوان کرد که «در ایران، بخشی از انقلاب مرحوم شد.»
نیویورک تایمز: «یکی از سرسخت ترین، زیرک ترین و موثرترین رهبران ایران درگذشت.» نیویورک تایمز در ادامه مقاله خود آیت الله هاشمی رفسنجانی رئیس جمهور سابق ایران و از بنیانگذاران جمهوری اسلامی ایران را به عنوان سرسخت ترین، زیرک ترین و ثروتمندترین رهبران ایران توصیف کرد.
فاکس نیوز در مقاله ای نوشت: علی اکبر هاشمی رفسنجانی رئیس جمهور سابق ایران از قدرت های قابل نفوذ در جمهوری اسلامی بود که به رهبر معظم انقلاب مشاوره می داد. وی از حامیان حسن روحانی رئیس جمهور فعلی ایران بود.
واشنگتن پست در تیتر خود آورده است: رئیس جمهور سابق ایران که قرار بود نقش مهمی در انتخاب رهبر آینده ایران ایفا کند، درگذشت. واشنگتن پست در ادامه آورده است: علی اکبر هاشمی رفسنجانی که از با نفوذترین چهره ها در ایران از زمان انقلاب اسلامی و از نیروهای محرکه برای اصلاحات بود به گزارش رسانه دولتی ایران در سن 82 سالگی به دلیل حمله قلبی درگذشت. فقدان هاشمی رفسنجانی می تواند بر انتخابات ریاست جمهوری ایران که قرار است در ماه مه میلادی برگزار شود تاثیر گذار باشد.
بلومبرگ در مقاله ای آورده است که هاشمی رفسنجانی رئیس جمهور سابق ایران و از بنیانگذاران جمهوری اسلامی ایران بود که پیشنهاد اقتصاد آزاد از کنترل دولت را مطرح کرد و بیش از دیگر همتایانش دیدگاه های میانه رویی را ترویج می کرد.
سی ان ان نوشت: رفسنجانی طی دوره فعالیت های سیاسی اش به عنوان معبری برای روابط بهتر با غرب شناخته می شد.
شیکاگو تریبیون در مقاله ای آورده است که آقای هاشمی بر پیشرفت های کلیدی در برنامه هسته ای ایران از طریق معاملات توافق شده با روسیه به منظور ساخت یک رآکتور تولید انرژی در بوشهر نظارت داشت که در نهایت در سال 2011 میلادی پس از تاخیری طولانی گشایش یافت.