در میان حقوق بگیرانی که به دلیل بیماری، بیش از یک ماه از کار به دور بودهاند، 15 درصد زنان و 11 درصد مردان، در سال بعد بیکار یا غیر فعال شدهاند. طبق تحقیق سرویس آماری وزارت خدمات اجتماعی فرانسه که در 5 آبان منتشر شد، ترک طولانیمدت کار، به دلیل بیماری خطر بیکاری را در مشاغل خصوصی افزایش میدهد.
ترک کردن کار به دلیل بیماری و اثرات آن، در ادامه کار حرفهای تأثیرگذار است. به این صورت در میان حقوق بگیرانی که به دلیل بیماری بیش از یک ماه کار را ترک کردهاند، 15 درصد زنان و 11 درصد مردان، سال بعد بیکار یا غیرفعال شدهاند که این آمار در حالتی که ترک کار وجود نداشته، 11درصد در زنان و 7درصد در مردان بوده است. این نسبت زمانی که مرخصی طولانیتر میشود، افزایش مییابد؛ در ترک کردن شغل بیش از دو ماه، این رقم به 9/18در زنان و2/14درصد در مردان میرسد.
این تحقیق در نمونهای 250 هزار نفری از کارکنان بخش خصوصی با سن 25-55 سال، مابین سالهای 2005 تا2008 صورت گرفته است. در مقابل، این تحقیق اثرات ترک کردن شغل کمتر از یک ماه را بررسی نکرده است. در ترک کردن کار به دلیل بیماری، زنان بیشتر از مردان بیکار یا غیرفعال شدهاند.
این تحقیق نشان میدهد پس از دورهای بیکاری یا غیر فعالی، در بازگشت به بازار کار، این افراد از کسانی که از دو سال پیشتر مشغول به کار بودهاند، فعالتر هستند. محققان با این مطالعه رابطهای را میان ناامنی شغلی و گرایش بیش از حد به کار در دوره بیماری نشان میدهند. با وجود این، آنها بیان میکنند از سرگیری شغل میتواند به طور موقت جایگزین بهبودی سلامتی باشد.