یک غذای خوشمزه با دست پخت مادربزرگ و چشیدن آن بعد از قایم موشک بازی با دخترعموها و پسرعموها در کلبه یا نوشیدن یک نوشیدنی مخصوص بعد از یک پیاده روی طولانی روی ساحل، خاطراتی از یک خوراک لذیذ و لحظات خوشمزه و افتخاری از سازمان گردشگری اسکاتلند هستند. آژانس گردشگری اسکاتلند، از اسکاتلندیها خواسته است تا داستانهای اینچنینی خود را از دستورات غذایی و مکانهای مرتبط با آن، برای این سازمان ارسال کنند.
این فراخوان فقط یکی از فعالیتهایی است که با موضوع توریستی سال 2015 اسکاتلند، با شعار سال غذا و نوشیدنی، از طرف سازمان گردشگری شکل گرفته است. این سازمان، برخی از این دستورات غذایی محلی را برای تهیه کتاب «گنج طعمهای اسکاتلندی» انتخاب میکند. این کتاب، خواننده را با خواندن تاریخچه طبخ غذاهای رسمی، به مناطق مختلف این کشور میبرد. این کتاب که در سال جاری منتشر خواهد شد، روی داستان پشت هر دستور غذایی خانوادگی و بسته به منطقه، تاکید دارد و این خواننده را تشویق میکند تا طعم غذاهای محلی را بچشد. این روش فوقالعادهای است از ترکیب گردشگری و خوراکی و قصه تعریف کردن مادربزرگها.