نخستین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری‌های دولت یازدهم با تجلیل از چهره‌های پیشکسوت حوزه رسانه همراه است. نخستین چهره‌ای که در این زمینه مورد تجلیل قرار گرفت، بیژن نفیسی، روزنامه‌نگار پیشکسوت بود که مراسم تجلیل از او روز یکشنبه، هجدهم آبان‌ماه، برگزار شد. چهره دیگری که این هفته مورد تجلیل قرار می‌گیرد، علی‌اکبر فرهنگی است که مراسم تجلیل از او روز دوشنبه 19 آبان‌ ماه در کتابخانه ملی برگزار شد.

 مراسم تجلیل از فریدون صدیقی، روزنامه‌نگار پیشکسوت و مدرس روزنامه‌نگاری، امروز برگزار می‌شود. مراسم تجلیل از محمود مختاریان، مدرس دانشگاه و متخصص صفحه‌آرایی مطبوعاتی و عکاسی خبری نیز فردا برگزار می‌شود. 

همچنین بهروز بهزادی، روزنامه‌نگار پیشکسوت، روز پنجشنبه 22 آبان‌ماه مورد تجلیل قرار می‌گیرد. روز جمعه 23 آبان‌ماه نیز در مراسمی از محمد بلوری، روزنامه‌نگار پیشکسوت تجلیل می‌شود. این تجلیل‌ها از ساعت 16:15 تا ساعت 16:45 دقیقه در محل برگزاری نمایشگاه مطبوعات انجام می‌شود. بیستمین نمایشگاه مطبوعات، خبرگزاری‌ها و پایگاه‌های خبری تا 23 آبان‌ماه در مصلی امام خمینی(ره) برگزار می‌شود.