رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی استان تهران گفت: برای تضمین کیفیت و سلامت گوشت چرخ کرده و جلوگیری از تخلفات احتمالی طرح پایش تولید گوشت چرخ کرده در سطح واحد‌های بسته‌بندی فرآورده‌های خام دامی اجرا می‌شود. به گزارش سازمان دامپزشکی کشور، مجید محمدیان از شروع طرح پایش گوشت چرخ کرده تولید شده در واحد‌های بسته‌بندی تحت نظارت دامپزشکی استان تهران خبر داد.

وی تصریح کرد: در این طرح، نمونه‌های اخذ شده از واحد‌های مذکور برای بررسی وجود رنگدانه و تعیین نوع گونه گوشت مورد آزمایش قرار می‌گیرد. محمدیان افزود: پس از اخذ نتایج آزمایشگاهی، درصورت احراز هرگونه تخلف یا تقلب در محصولات تولیدی مورد آزمایش، برابر ماده 4 آیین‌نامه نظارت بهداشتی دامپزشکی مصوب 1350 مجلس با واحدهای متخلف برخورد قاطع قانونی صورت خواهد پذیرفت.

در برخی از واحدهای بسته‌بندی گوشت قرمز مشاهده شده که از ضایعات دام مثل سیرابی و روده در گوشت چرخ کرده استفاده می‌کنند و برای طبیعی جلوه دادن آن از رنگدانه‌های خوراکی و غیرخوراکی استفاده می‌کنند.