مدير گروه ارتوپدي دانشگاه علومپزشکي تهران با بيان اينکه اختصاص بخشي از بودجه درمان به آموزش، راهي براي پيشرفت پژوهشهاي علمي کشور است، افزود: اختصاص بودجه مورد نياز پروژههاي پژوهشي و جذب سرمايهگذاران در اين زمينه، مهمترين نقش را در روند پيشرفت پژوهشهاي کشور بهويژه در رشته ارتوپدي دارد.
دکتر تقي بغدادي در گفتوگو با ايسنا، با اشاره به اينکه رشته ارتوپدي در ابتدا تنها به عنوان جراحي عمومي به کار ميرفت ،گفت: رشته ارتوپدي در ابتدا در زمينههاي شکستگي و ناهنجاريهاي مادرزادي استفاده ميشد اما با پيشرفت علمي و شکلگيري تخصصها، مراتب درماني اين رشته تکامل پيدا کرد.
وي ادامه داد: امروزه دانشگاههاي سراسر کشور رشد چشمگيري در زمينههاي آموزشي و علمي در رشتههاي مختلف پزشکي از جمله ارتوپدي داشته است و در برخي رشتهها همگام با پيشرفتهاي پزشکي دنيا در حرکت است.
اين عضو هياتعلمي دانشگاه علومپزشکي تهران، با بيان اينکه تهيه تجهيزات پزشکي ارتوپدي در بسياري از کشورهاي دنيا با مشکلاتي مواجه است، گفت: در کشور ما تجهيزات پزشکي بهويژه تجهيزات اتاق عمل در مقاطعي جبران شده است و بيمارستانها در اين زمينه مشکلي ندارند. بغدادي تصريح کرد: با توجه به تحولات آموزشي، داوطلبان زيادي براي رشتههاي تخصصي پزشکي وجود دارد و با دارا بودن نمرههاي برتر در رشته ارتوپدي خوشبختانه کيفيت آموزشي رو به افزايش است.
اين فوقتخصص ارتوپدي کودکان کاهش سرعت اينترنت براي انجام پژوهشهاي علمي را از موانع پيشرفت علم دانست و گفت: در اختيار داشتن اينترنت پرسرعت، امکان بورسيه دانشجويي براي کارهاي پژوهشي و افزايش امکانات با سرمايهگذاريهاي بيشتر از عوامل تسهيلکننده پيشرفت پروژههاي پژوهشي کشور است.