بانک صادرات ایران به منظور پاسخگویی مطلوب تر به نیاز مشتریان، ضمن ارتقای خدمات قابل ارائه به گروه های خاص از طریق سامانه بانکداری اینترنتی ویژه اشخاص حقوقی و حقیقی مشترک (BIB) از نسخه جدید این سامانه رونمایی کرد.
به گزارش روابط عمومی بانک صادرات ایران، این بانک به منظور افزایش سطح دسترسی هموطنان به خدمات متنوع، سریع و آسان که از طریق بسترهای اینترنتی ارائه می گردد. امکان فعال سازی کاربران توسط مدیر تراکنش و اطلاع رسانی به کاربران در خصوص تعداد و جمع مبالغ در انتظار امضاء هنگام ورود به سامانه را به قابلیت های این سامانه افزوده است.
این گزارش می افزاید این بانک برای پاسخگویی به نیاز فعالان اقتصادی و بازرگانان سامانه اینترنت بانک ویژه حساب های حقوقی و مشترک (BIB-Business Internet Banking) را از سال گذشته عملیاتی نموده که طی آن مشتریانی که دارای حساب حقوقی و یا مشترک اند (مانند شرکت ها، سازمانها و...) می توانند از خدمات بانکی متنوع بر بستر اینترنت بهره مند گردند. تراکنش های مالی این سامانه مبتنی بر چند امضاء بوده و امضاء داران می توانند با توجه به شرایط برداشتی که در شعبه تعریف می شود امکان انجام تراکنش مالی در سامانه BIB را پیدا کنند.
گفتنی است این بانك در جهت تسریع و افزایش ضریب اطمینان مشتریان امكان معرفی مدیر تراكنش را برای مشتریان فراهم نموده است كه بر اساس این قابلیت شخص حقوقی می تواند ضمن معرفی فرد مورد نظر به عنوان «مدیر تراکنش» به بانک این امكان را فراهم نماید كه مدیر تراكنش با استفاده از دستگاه رمز یاب مخصوص خودكلیه تراكنش های مالی حساب مورد نظر را از طریق اینترنت بانك تعریف و مدیریت نماید كه این عملیات برای صاحبان امضاء قابل دریافت و رویت است.
به طوری که هر تراکنش مالی ثبت شده از سوی مدیر تراکنش، پس از ایجاد برای امضاداران تعیین شده توسط وی ارسال می گردد. تعیین امضا کنندگان تراکنش توسط مدیر، مطابق با شرایط برداشت الکترونیکی مشخص شده در هنگام تقاضای عضویت در سامانه صورت می پذیرد. سپس صاحبان امضاء تعیین شده با استفاده از دستگاه رمزیاب مربوط به خود وارد سامانه شده و در بخش «تراکنش های در انتظار» نسبت به تأیید یا رد تراکنش اقدام می نمایند.
سامانه با کنترل تأییدهای انجام شده توسط امضاداران، به محض تحقق شرایط تعیین شده توسط مدیر، تراکنش مالی را انجام می دهد. برای حساب های مشترک نیازی به معرفی مدیر تراکنش نبوده و هر یک از شرکاء می توانند بر روی حساب تراکنش مالی تعریف ( ایجاد) نمایند، لیکن فرآیند تأیید تراکنش ایجاد شده توسط شرکاء مشابه حساب های اشخاص حقوقی بوده و انجام تراکنش مزبور منوط به تحقق شرایط برداشت الکترونیکی تعریف شده به هنگام تقاضای عضویت در سامانه می باشد.